MrDress2 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: Zdarzenia odbywały się w ostatnim tygodniu Nick oskarżającego: MrDress2 Nick oskarżonego: @SzyszkaGamesPlay , @Enemy5 , @Krycha672 Powód napisania skargi: ciągły toxic u szyszki , enemy5 toxic , krycha VDM. Jedyne co mogę dodać to że takie osoby które do klientów na mechaniku po naprawie mówią teksty typu "WON" etc nie powinny tam pracować Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://youtu.be/wZB5mZJy5V0 Edytowane 22 Czerwca 2023 przez MrDress2 5
dzuk3son Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 do mnie powiedzieli wypie**laj na mechu 😭 1
Enemy5 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 sam prowokujesz i wklejasz tylko wycięte momenty xD 1
SzyszkaGamesPlay Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) @MrDress2 Łapiesz za byle co i potem jeszcze jak powiedziałem że z tobą nie gadam i dodam że za wyzwiska dostałem karę zostałem wsadzony do więzienia za to dlatego uważam że teraz to się skompromitowałeś. A jeszcze jedną rzecz chciałem dodać że zostałem zakuty a nie zostały mi odpięte pasy widać ten moment w minucie 2:30 Edytowane 22 Czerwca 2023 przez SzyszkaGamesPlay 1
MrDress2 Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Napisano 22 Czerwca 2023 1 clip pokazał jak prowokuje. Jesli moją prowokacje nazywasz stanie afka pod przecho to spoko. Oczywiście jeśli ktoś z administracji bedzie potrzebował całego klipa to wyślę. 1
Krycha672 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 43 minuty temu, dzuk3son napisał: do mnie powiedzieli wypie**laj na mechu 😭 XD napewno nie ja
Krycha672 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 Gdzie na tym filmie masz kiedy Ciebie taranuje (datę). Zapewne jest to stary klip.
Enemy5 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 druga sprawa z tym potrąceniem ciebie na początku, wystarczy że występują u mnie małe problemy na rage tzn. nie widzę Postaci, nicku a czasami nie widzę dróg a najczęściej to na tym mirror gdzie często laguje co przy dwurdzeniowym procku jest szczerą prawda ( w dodatku jak chciałbyś napisać "Kup lepszy komputer" to możesz mi dać na to pieniądze 😉 ) 1
SzyszkaGamesPlay Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 To co on dodał ma z 14 dni co najmniej i dodał to za co zostałem ukarany więzieniem. @MrDress2 Ty co robisz też nie powinieneś grać na tym serwerze wysyła rzeczy które były dawno szkoda gadać na to co odwalasz chłopczyku.
MrDress2 Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) co do szyszki Klipy poustawiane są od najstarszych do najnowszych ponadto spójrz tylko ilu funkcjonariuszy było na służbie którzy pamiętają tą akcje. co do enemiego trochę słaba ta wymówka bo widać jak specjalnie zatrzymałeś się i po prostu wykonałeś VDM. Ss został zrobiony na waszym discordzie gdzie widać ze jakaś urazę do mnie masz mimo ze miesiąc wcześniej byłeś w jednej akademii policyjnej co ja i żadnych problemów do mnie nie miałeś . co do krychy ; jako ze klip z tobą jest ostatni to znak ze jest najświeższy. Apropo ciebie to nie bardzo rozumiem po co takie rzeczy robisz , chociaż na 99.99% jestem pewien ze szyszka dal komunikat na którymś z waszych dsc o utrudnianie mi rozgrywki wiec zapatrzony w swojego mentora szyszkę lecisz i nie myślisz co robisz. a co do skargi proponuje zostawić to administracji Edytowane 22 Czerwca 2023 przez MrDress2
Enemy5 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 nie zatrzymałem się bo cofałem xD, druga sprawa miniaturka także jest celem twojej prowokacji wobec naszej org
SzyszkaGamesPlay Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Ty jesteś jakiś odlepiony uciekałem wam z prędkością 60 km/h po czym mnie zakuwasz magicznie a z tego co wiem to nie możecie sobie zakuwać. Edytowane 22 Czerwca 2023 przez SzyszkaGamesPlay
Enemy5 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 z tego co wiem powinniście odegrać że odpinacie mu pasy xD, a tu tego ani nie widać ani nie słyszeć 1
Krycha672 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, MrDress2 napisał: co do szyszki Klipy poustawiane są od najstarszych do najnowszych ponadto spójrz tylko ilu funkcjonariuszy było na służbie którzy pamiętają tą akcje. co do enemiego trochę słaba ta wymówka bo widać jak specjalnie zatrzymałeś się i po prostu wykonałeś VDM co do krychy ; jako ze klip z tobą jest ostatni to znak ze jest najświeższy. Apropo ciebie to nie bardzo rozumiem po co takie rzeczy robisz , chociaż na 99.99% jestem pewien ze szyszka dal komunikat na którymś z waszych dsc o utrudnianie mi rozgrywki wiec zapatrzony w swojego mentora szyszkę lecisz i nie myślisz co robisz. a co do skargi proponuje zostawić to administracji To że jest klip ostatni nie znaczy że może być świerzy. Może być zmontowany jako ostatni Edytowane 22 Czerwca 2023 przez Krycha672
Enemy5 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 co ci da że pisałem to na discordzie jednej z org xDDD, nie jest to związane z serwerem w dodatku opuściłem akademię w związku swoich spraw prywatnych oraz nie chciałem mieć kontaktu z taką małpą jak ty XD 1
MrDress2 Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Napisano 22 Czerwca 2023 Tak jak pisałem proponuje zostawić resztę administracji . Mówicie cos o moich prowokacjach gdzie o dowodach ani widu ani słuchu , zwyczajne rzucanie słów na wiatr. Dajmy administracji się wypowiedzieć bo póki co jest to nierówna walka 3vs1 a wydaje mi się ze nie musze nic wam udowadniać bo wszystko macie na filmie Pozdrawiam Dresik
Enemy5 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 6 minut temu, MrDress2 napisał: co do szyszki Klipy poustawiane są od najstarszych do najnowszych ponadto spójrz tylko ilu funkcjonariuszy było na służbie którzy pamiętają tą akcje. co do enemiego trochę słaba ta wymówka bo widać jak specjalnie zatrzymałeś się i po prostu wykonałeś VDM. Ss został zrobiony na waszym discordzie gdzie widać ze jakaś urazę do mnie masz mimo ze miesiąc wcześniej byłeś w jednej akademii policyjnej co ja i żadnych problemów do mnie nie miałeś . co do krychy ; jako ze klip z tobą jest ostatni to znak ze jest najświeższy. Apropo ciebie to nie bardzo rozumiem po co takie rzeczy robisz , chociaż na 99.99% jestem pewien ze szyszka dal komunikat na którymś z waszych dsc o utrudnianie mi rozgrywki wiec zapatrzony w swojego mentora szyszkę lecisz i nie myślisz co robisz. a co do skargi proponuje zostawić to administracji a dodam jeszcze jedno problem mam do ciebie od czasu jak każdego podwalasz na forum
MrDress2 Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Napisano 22 Czerwca 2023 Jeśli uważasz ze szyszka i ty to każdy to masz spore ego
Enemy5 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 Teraz, MrDress2 napisał: Tak jak pisałem proponuje zostawić resztę administracji . Mówicie cos o moich prowokacjach gdzie o dowodach ani widu ani słuchu , zwyczajne rzucanie słów na wiatr. Dajmy administracji się wypowiedzieć bo póki co jest to nierówna walka 3vs1 a wydaje mi się ze nie musze nic wam udowadniać bo wszystko macie na filmie Pozdrawiam Dresik ta ale jak podczas pościgu pomagamy sobie jako członkowie org to odrazu prujecie się że ma się odłączyć od pościgu, to nie ma sensu 1
SzyszkaGamesPlay Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 1 minutę temu, MrDress2 napisał: Tak jak pisałem proponuje zostawić resztę administracji . Mówicie cos o moich prowokacjach gdzie o dowodach ani widu ani słuchu , zwyczajne rzucanie słów na wiatr. Dajmy administracji się wypowiedzieć bo póki co jest to nierówna walka 3vs1 a wydaje mi się ze nie musze nic wam udowadniać bo wszystko macie na filmie Pozdrawiam Dresik Piszesz o tym żeby dać wypowiedzieć się administracji oraz o prowokacjach a sam prowokujesz po za tym wrzucasz stare nagrania. Dowodów nie ma bo ja nie nagrywam bo nie jestem osobą która lubi makowca w przeciwieństwie do ciebie.
Krycha672 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) 6 minut temu, MrDress2 napisał: Tak jak pisałem proponuje zostawić resztę administracji . Mówicie cos o moich prowokacjach gdzie o dowodach ani widu ani słuchu , zwyczajne rzucanie słów na wiatr. Dajmy administracji się wypowiedzieć bo póki co jest to nierówna walka 3vs1 a wydaje mi się ze nie musze nic wam udowadniać bo wszystko macie na filmie Pozdrawiam Dresik Mogą to być stare klipy za które (mogliśmy dostać już kare) to po co wrzucasz jeszcze raz? Edytowane 22 Czerwca 2023 przez Krycha672
MrDress2 Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Napisano 22 Czerwca 2023 to sprawdz ost skarge czy któryś klip sie powtarza
Krycha672 Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 2 minuty temu, MrDress2 napisał: to sprawdz ost skarge czy któryś klip sie powtarza Chodzi mi o to że to jest stary klip za który ( W GRZE). Mogliśmy dostać karę.
SzyszkaGamesPlay Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 3 minuty temu, MrDress2 napisał: to sprawdz ost skarge czy któryś klip sie powtarza On dodał kawałek materiału za który zostałem ukarany. Więc w tym momencie jego filmik nadaje się jedynie do kosza.
MrDress2 Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Napisano 22 Czerwca 2023 Ukaranie aresztem nie równa sie karze administracyjnej(mut)
Rekomendowane odpowiedzi