Skocz do zawartości

Skarga na gracza SzyszkaGamesPlay , Enemy5 , krycha672

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: Zdarzenia odbywały się w ostatnim tygodniu

Nick oskarżającego: MrDress2

Nick oskarżonego: @SzyszkaGamesPlay , @Enemy5 , @Krycha672

Powód napisania skargi: ciągły toxic u szyszki , enemy5 toxic , krycha VDM.

Jedyne co mogę dodać to że takie osoby które do klientów na mechaniku po naprawie mówią teksty typu "WON" etc nie powinny tam pracować

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://youtu.be/wZB5mZJy5V0

Edytowane przez MrDress2
  • Haha 5
  • MrDress2 zmienił tytuł na Skarga na gracza SzyszkaGamesPlay , Enemy5 , krycha672
Napisano

do mnie powiedzieli wypie**laj na mechu 😭

• Like 1
Napisano

sam prowokujesz i wklejasz tylko wycięte momenty xD

• Jestem za 1
Napisano (edytowane)

@MrDress2 Łapiesz za byle co i potem jeszcze jak powiedziałem że z tobą nie gadam i dodam że za wyzwiska dostałem karę zostałem wsadzony do więzienia za to dlatego uważam że teraz to się skompromitowałeś. A jeszcze jedną rzecz chciałem dodać że zostałem zakuty a nie zostały mi odpięte pasy widać ten moment w minucie 2:30 

Edytowane przez SzyszkaGamesPlay
  • Haha 1
Napisano

1 clip pokazał jak prowokuje. Jesli moją prowokacje nazywasz stanie afka pod przecho to spoko. Oczywiście jeśli ktoś z administracji bedzie potrzebował całego klipa to wyślę.

• Haha 1
Napisano
43 minuty temu, dzuk3son napisał:

do mnie powiedzieli wypie**laj na mechu 😭

XD napewno nie ja

Napisano

Gdzie na tym filmie masz kiedy Ciebie taranuje (datę). Zapewne jest to stary klip.

Napisano

druga sprawa z tym potrąceniem ciebie na początku, wystarczy że występują u mnie małe problemy na rage tzn. nie widzę Postaci, nicku a czasami nie widzę dróg a najczęściej to na tym mirror gdzie często laguje co przy dwurdzeniowym procku jest szczerą prawda ( w dodatku jak chciałbyś napisać "Kup lepszy komputer" to możesz mi dać na to pieniądze 😉

• Haha 1
Napisano

To co on dodał ma z 14 dni co najmniej i dodał to za co zostałem ukarany więzieniem. @MrDress2 Ty co robisz też nie powinieneś grać na tym serwerze wysyła rzeczy które były dawno szkoda gadać na to co odwalasz chłopczyku.

Napisano (edytowane)

co do szyszki Klipy poustawiane są od najstarszych do najnowszych ponadto spójrz tylko ilu funkcjonariuszy było na służbie  którzy pamiętają tą akcje.

co do enemiego trochę słaba ta wymówka bo widać jak specjalnie zatrzymałeś się i po prostu wykonałeś VDM.  Ss został zrobiony na waszym discordzie gdzie widać ze jakaś urazę do mnie masz mimo ze miesiąc wcześniej byłeś w jednej akademii policyjnej co ja i żadnych problemów do mnie nie miałeś .image.png

co do krychy ; jako ze klip z tobą jest ostatni to znak ze jest najświeższy. Apropo ciebie to nie bardzo rozumiem po co takie rzeczy robisz , chociaż na 99.99% jestem pewien ze szyszka dal komunikat na którymś z waszych dsc o utrudnianie mi rozgrywki wiec zapatrzony w swojego mentora szyszkę lecisz i nie myślisz co robisz.

a co do skargi proponuje zostawić to administracji :)

Edytowane przez MrDress2
Napisano

nie zatrzymałem się bo cofałem xD, druga sprawa miniaturka także jest celem twojej prowokacji wobec naszej org image.png.3414077e0ddfdb372f141d9dc753203e.png

Napisano (edytowane)

Ty jesteś jakiś odlepiony uciekałem wam z prędkością 60 km/h po czym mnie zakuwasz magicznie a z tego co wiem to nie możecie sobie zakuwać. 

Edytowane przez SzyszkaGamesPlay
Napisano

z tego co wiem powinniście odegrać że odpinacie mu pasy xD, a tu tego ani nie widać ani nie słyszeć 

• Confused 1
Napisano (edytowane)
4 minuty temu, MrDress2 napisał:

co do szyszki Klipy poustawiane są od najstarszych do najnowszych ponadto spójrz tylko ilu funkcjonariuszy było na służbie  którzy pamiętają tą akcje.

co do enemiego trochę słaba ta wymówka bo widać jak specjalnie zatrzymałeś się i po prostu wykonałeś VDM 

co do krychy ; jako ze klip z tobą jest ostatni to znak ze jest najświeższy. Apropo ciebie to nie bardzo rozumiem po co takie rzeczy robisz , chociaż na 99.99% jestem pewien ze szyszka dal komunikat na którymś z waszych dsc o utrudnianie mi rozgrywki wiec zapatrzony w swojego mentora szyszkę lecisz i nie myślisz co robisz.

To że jest klip ostatni nie znaczy że może być świerzy. Może być zmontowany jako ostatni :D

Edytowane przez Krycha672
Napisano

co ci da że pisałem to na discordzie jednej z org xDDD, nie jest to związane z serwerem w dodatku opuściłem akademię w związku swoich spraw prywatnych oraz nie chciałem mieć kontaktu z taką małpą jak ty XD

• Haha 1
Napisano

Tak jak pisałem proponuje zostawić resztę administracji . Mówicie cos o moich prowokacjach gdzie o dowodach ani widu ani słuchu , zwyczajne rzucanie słów na wiatr. Dajmy administracji się wypowiedzieć bo póki co jest to nierówna walka 3vs1 a wydaje mi się ze nie musze nic wam udowadniać bo wszystko macie na filmie :)

Pozdrawiam Dresik :) 

Napisano
6 minut temu, MrDress2 napisał:

co do enemiego trochę słaba ta wymówka bo widać jak specjalnie zatrzymałeś się i po prostu wykonałeś VDM.  Ss został zrobiony na waszym discordzie gdzie widać ze jakaś urazę do mnie masz mimo ze miesiąc wcześniej byłeś w jednej akademii policyjnej co ja i żadnych problemów do mnie nie miałeś .image.png

a dodam jeszcze jedno problem mam do ciebie od czasu jak każdego podwalasz na forum

Napisano

Jeśli uważasz ze szyszka i ty to każdy to masz spore ego :) 

Napisano
Teraz, MrDress2 napisał:

Tak jak pisałem proponuje zostawić resztę administracji . Mówicie cos o moich prowokacjach gdzie o dowodach ani widu ani słuchu , zwyczajne rzucanie słów na wiatr. Dajmy administracji się wypowiedzieć bo póki co jest to nierówna walka 3vs1 a wydaje mi się ze nie musze nic wam udowadniać bo wszystko macie na filmie :)

ta ale jak podczas pościgu pomagamy sobie jako członkowie org to odrazu prujecie się że ma się odłączyć od pościgu, to nie ma sensu 

• Confused 1
Napisano
1 minutę temu, MrDress2 napisał:

Piszesz o tym żeby dać wypowiedzieć się administracji oraz o prowokacjach a sam prowokujesz po za tym wrzucasz stare nagrania. Dowodów nie ma bo ja nie nagrywam bo nie jestem osobą która lubi makowca w przeciwieństwie do ciebie.

Napisano (edytowane)
6 minut temu, MrDress2 napisał:

Mogą to być stare klipy za które (mogliśmy dostać już kare) to po co wrzucasz jeszcze raz?
:)

Edytowane przez Krycha672
Napisano

to sprawdz ost skarge czy któryś klip sie powtarza

Napisano
2 minuty temu, MrDress2 napisał:

Chodzi mi o to że to jest stary klip za który ( W GRZE). Mogliśmy dostać karę. 
:D

Napisano
3 minuty temu, MrDress2 napisał:

On dodał kawałek materiału za który zostałem ukarany. Więc w tym momencie jego filmik nadaje się jedynie do kosza.

Napisano

Ukaranie aresztem nie równa sie karze administracyjnej(mut)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...