Panterka Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 JAKIM PRAWEM PISZA DO MNIE MOI ZNAJOMI ZE JEZDZISZ ZA NIMI PRZYJEZDZAM A CIEBIE NIE MA TO STAJE CI POJAZDEM NA MOTO BO ROBISZ TO CALY CZAS OD 2/3DNI GDZIE BYLO TO ZGLASZANE ZA KAZDYM RAZEM NIE MAM NIC DO CIEBIE NAWET SZACUNKU ZA SLOWA KTORE NIE POWINIENES PISAC I SAM DOBRZE O TYM WIESZ PO RAZ KOLEJNY WEZ LEKI BO CI SIE ODLEPOLO ZA BARDZO WIECEJ NIE MAM NIC DO POWIEDZENIA PODKRESLAM JAKIM PRAWEM. NEKASZ ICH I MNIE SKORO CI NAPISALEM NA CZACIE ZEBYS POWIEDZIAL NA VOICE DLACZEGO TO ROBISZ TO STALES JAK SLUP I PISALES TYLKO REPORTY DZIEKUJE IDZ SPAC
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 Możesz nad sobą trochę panować?To źle o tobie świadczy.Nikogo nie obchodzi to do kogo i czego masz szacunek, na moje na twarz swojej Matki możesz nawet napluć, nikt nie pytał, naprawdę.
Panterka Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 no walsnie dzialasz jak plachta na byka gdybys nie robil tego co robiles to by nie bylo zadnego problemu i nie bylbys traktowany tak jak jestes.
Norcio_PL Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 @Panterka Zostanie ukarany za Utrudnianie gry oraz Toksyczność VC. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi