michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 Naprawdę mam dosyć pisania tych skarg ale to co sie odprawia to jest tragedia, na szczęście mam dowód na to dzisiaj że to Panterka wymyśla i to ja jestem ofiarą. Data i godzina zdarzenia:13.01.2023 19:00 Nick oskarżającego: michaltaboret Nick oskarżonego: @Panterka Powód napisania skargi: kolejny raz nękanie, utrudnianie gry Dowody w postaci logów lub screenshotów: Czesc 1.mp4 Kto driftuje na srodku drogi??? czesc druga.mp4 Jak na nagraniu widac jechalem sobie swobodnie po mieście, zostałem staranowany oraz zabity.Nie było na miejscu zdarzenia Panterki, po powrocie Panterka byl i stal na moim motocyklu. Pisalem 3 raporty ale nikt nie przyszedl mi pomoc. ostatnie.mp4 Mam świadków m.in.@Matix Stwarza zagrozenie? Wybilem Lampe? Kto w kogo wjechal? Śledzony? Kto przez kogo, przez 12 minut przetrzymywales mi moto Panterka, 12 minut.A nawet nie bylo ciebie na miejscu zdarzenia wczesniej to jak mialem cie sledzic i dlaczego dzisiaj ZNOW MNIE NEKALES. Administracjo prosze o sprawdzenie poprzednich skarg, prosze
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 3 minuty temu, michaltaboret napisał: Naprawdę mam dosyć pisania tych skarg ale to co sie odprawia to jest tragedia, na szczęście mam dowód na to dzisiaj że to Panterka wymyśla i to ja jestem ofiarą. Data i godzina zdarzenia:13.01.2023 19:00 Nick oskarżającego: michaltaboret Nick oskarżonego: @Panterka Powód napisania skargi: kolejny raz nękanie, utrudnianie gry Dowody w postaci logów lub screenshotów: Czesc 1.mp4 15 MB · 0 pobrań Kto driftuje na srodku drogi??? czesc druga.mp4 18 MB · 0 pobrań Jak na nagraniu widac jechalem sobie swobodnie po mieście, zostałem staranowany oraz zabity.Nie było na miejscu zdarzenia Panterki, po powrocie Panterka byl i stal na moim motocyklu. Pisalem 3 raporty ale nikt nie przyszedl mi pomoc. ostatnie.mp4 7 MB · 0 pobrań Mam świadków m.in.@Matix Stwarza zagrozenie? Wybilem Lampe? Kto w kogo wjechal? Śledzony? Kto przez kogo, przez 12 minut przetrzymywales mi moto Panterka, 12 minut.A nawet nie bylo ciebie na miejscu zdarzenia wczesniej to jak mialem cie sledzic i dlaczego dzisiaj ZNOW MNIE NEKALES. Administracjo prosze o sprawdzenie poprzednich skarg, prosze Nie mam za bardzo jak przez dsc poinformowac, sprobowalem przez gre ale gracz Matix nie posiadal niestety premium zeby napisac na gP
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Reakcja Panterki na poinformanie o skardze RAGЕ Мultiplауеr 2023-01-13 19-24-47_Trim.mp4 Edytowane 13 Stycznia 2023 przez michaltaboret 1
Wusz Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Jako że jestem widoczny na screenach to się wypowiem Dziś wraz z @xBeuVicYxjeździliśmy sobie po Los Santos m.in na Simeona zobaczyć czy są jakieś ciekawe autka, czy na dilera. Gdy wyjeżdżałem samochodem z przechowalni ów "poszkodowany" zauważył, że jeżdzę jednym samochodem z @xBeuVicYxi gdy skręciłem sobie w uliczke, ten postanowił zrobić to samo i zaczął jeździć w kółko w chęci prowokacji mojej osoby a także moich przyjaciół Wstaw całe nagranie kolego drogi ile razy wracałeś okrążałeś uliczki i ile razy obok nas przejechałeś w ciągu 10 minut, usiłując nas sprowokować do działania abyś ty miał powód do napisania skargi tak naprawde wydaje mi się, że celowo kręciłeś się obok nas żebym cię uderzył i żebyś też miał co sobie napisać na mnie Daj sobie już spokój bo jesteś tyle wart co okruch z chleba co się go odkurzaczem wciąga, odczep sie drogi kolego bo cierpliwość się kończy a ty się ośmieszasz i polecam wyjść z domu dotknąć trawy czy pozwiedzać jakieś ładne miasto jeżeli ci się aż tak bardzo nudzi bo trzeba być bardzo niestabilnym w głowie, żeby od długiego czasu uczepić się dwójki ludzi i nie dać im w spokoju sobie prowadzić rozgrywki bo Ty akurat musisz jeździć po 100 razy w kółko byle by sprowokować Edytowane 13 Stycznia 2023 przez Wusz dopisek
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 4 minuty temu, Wusz napisał: Jako że jestem widoczny na screenach to się wypowiem Dziś wraz z @xBeuVicYxjeździliśmy sobie po Los Santos m.in na Simeona zobaczyć czy są jakieś ciekawe autka, czy na dilera. Gdy wyjeżdżałem samochodem z przechowalni ów "poszkodowany" zauważył, że jeżdzę jednym samochodem z @xBeuVicYxi gdy skręciłem sobie w uliczke, ten postanowił zrobić to samo i zaczął jeździć w kółko w chęci prowokacji mojej osoby a także moich przyjaciół Wstaw całe nagranie kolego drogi ile razy wracałeś okrążałeś uliczki i ile razy obok nas przejechałeś w ciągu 10 minut, usiłując nas sprowokować do działania abyś ty miał powód do napisania skargi tak naprawde wydaje mi się, że celowo kręciłeś się obok nas żebym cię uderzył i żebyś też miał co sobie napisać na mnie Daj sobie już spokój bo jesteś tyle wart co okruch z chleba co się go odkurzaczem wciąga, odczep sie drogi kolego bo cierpliwość się kończy a ty się ośmieszasz i polecam wyjść z domu dotknąć trawy czy pozwiedzać jakieś ładne miasto jeżeli ci się aż tak bardzo nudzi bo trzeba być bardzo niestabilnym w głowie, żeby od długiego czasu uczepić się dwójki ludzi i nie dać im w spokoju sobie prowadzić rozgrywki bo Ty akurat musisz jeździć po 100 razy w kółko byle by sprowokować Słuchaj, nie można sobie pojezdzic w centrum miasta bez tłumaczenia się? Co ty masz za argument w ogóle.
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 5 minut temu, Wusz napisał: Jako że jestem widoczny na screenach to się wypowiem Dziś wraz z @xBeuVicYxjeździliśmy sobie po Los Santos m.in na Simeona zobaczyć czy są jakieś ciekawe autka, czy na dilera. Gdy wyjeżdżałem samochodem z przechowalni ów "poszkodowany" zauważył, że jeżdzę jednym samochodem z @xBeuVicYxi gdy skręciłem sobie w uliczke, ten postanowił zrobić to samo i zaczął jeździć w kółko w chęci prowokacji mojej osoby a także moich przyjaciół Wstaw całe nagranie kolego drogi ile razy wracałeś okrążałeś uliczki i ile razy obok nas przejechałeś w ciągu 10 minut, usiłując nas sprowokować do działania abyś ty miał powód do napisania skargi tak naprawde wydaje mi się, że celowo kręciłeś się obok nas żebym cię uderzył i żebyś też miał co sobie napisać na mnie Daj sobie już spokój bo jesteś tyle wart co okruch z chleba co się go odkurzaczem wciąga, odczep sie drogi kolego bo cierpliwość się kończy a ty się ośmieszasz i polecam wyjść z domu dotknąć trawy czy pozwiedzać jakieś ładne miasto jeżeli ci się aż tak bardzo nudzi bo trzeba być bardzo niestabilnym w głowie, żeby od długiego czasu uczepić się dwójki ludzi i nie dać im w spokoju sobie prowadzić rozgrywki bo Ty akurat musisz jeździć po 100 razy w kółko byle by sprowokować A poza tym to ty mnie staranowałeś...
Wusz Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 Pojeździć jak najbardziej można, ale ty płaczesz w skargach od jakiegoś czasu już a 100 razy w kółko przy nas jeździsz jak widzisz, że gdzieś stoimy Chłopaku wyjdź z domu, znajdź sobie kolegów i naucz się w społeczeństwie żyć
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 Jakby nie doszlo do tej sytuacji to bym nie pisal skargi, tak czy nie? 1
Wusz Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 1 minutę temu, michaltaboret napisał: A poza tym to ty mnie staranowałeś... Gdybym zrobił to celowo to byś mógł tak napisać a ja bym Ci na to odpisał, że nie żałuje ani troche tego czynu Ale spójrz sobie, że we mnie wpadłeś XD
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 Przestań się tłumaczyć, swoją mądrością dzisiaj już zaświeciłeś
Wusz Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Kończę jałową dyskusję z twoją osobą bo nie da się do ciebie dotrzeć i nawet eutanazja by tego nie zmieniła pozdrawiam Naucz się w społeczeństwie żyć ty codziennie brakiem rozumu świecisz Edytowane 13 Stycznia 2023 przez Wusz
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 Teraz, Wusz napisał: Gdybym zrobił to celowo to byś mógł tak napisać a ja bym Ci na to odpisał, że nie żałuje ani troche tego czynu Ale spójrz sobie, że we mnie wpadłeś XD Bym nie wpadł gdybys nie driftowal na samym srodku drogi, są na to przeznaczone miejsca
Wusz Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 XDDDDD pokrzywdzony biedny człowieku wyjdź z domu pozdrawiam
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 Teraz, Wusz napisał: XDDDDD pokrzywdzony biedny człowieku wyjdź z domu pozdrawiam Wyjdź z domu? Chłopie masz 500 godzin więcej gry ode mnie 2
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Pozostawiam resztę Administracji, nie mam zamiaru już się w tym temacie wypowiedzieć. Prosiłbym wzięcie pod uwagę każdą skargę, napisaną przez ostatnie dni przy podjęciu decyzji nad karą dla @Panterka Edytowane 13 Stycznia 2023 przez michaltaboret
xBeuVicYx Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 Ponownie wywołany dodam tylko to, nękany dwie 2h jak i rozmowiałem z supportem co mam w takiej sytuacji zrobić rozmowę mogę dodać
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 Teraz, xBeuVicYx napisał: Ponownie wywołany dodam tylko to, nękany dwie 2h jak i rozmowiałem z supportem co mam w takiej sytuacji zrobić rozmowę mogę dodać 3 Odnoszę się do 1 zdjęcia, przedstawia zdarzenie, 2 zdjęcie, stałem tam bo musiałem odejść na pare minut od kompa, napewno zauwazyles ze nie bylo mnie na serwerze po tym bo wywalilo mi internet. 3 zdjęcie jest nie wiem skąd ale widać ze na siłę je wrzuciles bo jest inna pora dnia 4 jest to losowe zdjęcie z dziś 5 zdjęcie losowe z dziś bez kontekstu oraz zagrażania nie mowie nawet o nękaniu 6,7 zdjecie dalem donate panterce aby poinformowac o skardze 8 zdjęcie, jechałem sobie tylko prosto drogą, ponieważ, nie wolno ? To tyle na ten temat, jeszcze jedno, nie ukrywam że mapa gta 5 jest mała i to że masz pare ss z moją osobą to nie znaczy nic, 0 ,null, nic Jestem na tyle graczem co ty i moge sie poruszac gdzie chce kiedy chce i po co tylko chce
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Próbujesz pogorszyć sytuacje na siłę naprawdę... A co do supporta, to z nim już rozmawiałeś długo długo przed moim pojawieniem, a jazdą po miescie nic nie przekroczyłem Edytowane 13 Stycznia 2023 przez michaltaboret
xBeuVicYx Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 Wypowiem się tak zauważyłeś coś? Inna pora dnia innych samochód byłem sam potem @Wusza później w czwórkę, co napisałem wyżej 2h nękania, więc pora dnia jest inna a nie ta sama przez cały okres. Mówiłem tobie jak i krążyłeś jak rozmawiałem pisemnie z supportem co mam w takiej sytuacji począć jeżeli słowne prośby do ciebie nie trafiają. Prowokujesz każdego nękasz a potem odgrywasz rolę poszkodowanego, jeżeli jesteś tak uczciwy wstaw nagranie długo przed a nie kilka sekund.
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 6 minut temu, xBeuVicYx napisał: Wypowiem się tak zauważyłeś coś? Inna pora dnia innych samochód byłem sam potem @Wusza później w czwórkę, co napisałem wyżej 2h nękania, więc pora dnia jest inna a nie ta sama przez cały okres. Mówiłem tobie jak i krążyłeś jak rozmawiałem pisemnie z supportem co mam w takiej sytuacji począć jeżeli słowne prośby do ciebie nie trafiają. Prowokujesz każdego nękasz a potem odgrywasz rolę poszkodowanego, jeżeli jesteś tak uczciwy wstaw nagranie długo przed a nie kilka sekund. Chętnie bym wrzucil, i chcialem, ale 10 minut bylo za długie i za dużo MB około 600, przy edytowaniu jednego klipa zapisałem to i jak wchodze w główny klip jest ten zedytowany.Niechcący edytowałem ten oryginalny klip zamiast kopii
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 Sorry ale to nie ja gram tutaj poszkodowanego tylko nim jestem, jakim prawem, pytam się jakim prawem Panterka oraz wasza cala banda przetrzymywala mnie ?!!!! Skoro to ja gram poszkodowanego to czemu Panterka wyskoczył z tym że ja go nękam skoro dzisiaj go nie było, a on mówił o dzisiaj? Niby za nim jezdzilem dzisiaj, a go dopiero widziałem jak stał mi na moto
michaltaboret Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 Z niecierpliwością oczekuję decyzji Administracji.A teraz się zawijam.
Rekomendowane odpowiedzi