Skocz do zawartości

Skarga na Cihy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Proklin

Data i godzina zdarzenia: 30.04.2019, 10:34

Nick oskarżającego: Routerek

Nick oskarżonego: Cihy

Powód napisania skargi: Blokowanie mecha, groźby i VDM na mechu

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

• Like 2
  • Haha 2
Napisano

Nikogo nie blokowalem bo nikt nie chcial wyjechac podjechalem na chwile i uslyszalem ze jestem rozjebany i mam wypierdalac. Support przybyl na miejsce i zrobil porzadek. A panu Routerek chyba sie ostro nudzi albo ma nudne zycie ze pisze takie blahe raporty :)
Tyle w temacie.

Przepraszam wszystkich tam zgromadzonych procz pana Routerka

• Like 2
Napisano

@Cihy mi też się nudzi chyba z tego co pamiętam hmm? aa no i miałem ciężkie życie w szkółce czy jakos tak? Ogólnie to mógłbys być ciut mnie irytujący i mniej przeszkadzać graczom, jak i moderacji poprzez wyzywanie i prowokowanie do jakiejś reakcji, o którą mógłbyś się skłócić :D tyle ode mnie :P 

• Like 2
Napisano
W dniu 1.05.2019 o 21:08, Cihy napisał:

Nikogo nie blokowalem bo nikt nie chcial wyjechac podjechalem na chwile i uslyszalem ze jestem rozjebany i mam wypierdalac. Support przybyl na miejsce i zrobil porzadek. A panu Routerek chyba sie ostro nudzi albo ma nudne zycie ze pisze takie blahe raporty :)
Tyle w temacie.

Przepraszam wszystkich tam zgromadzonych procz pana Routerka

Jestem tutaj za Cichym, Routerek nie raz mnie wyzywal nawet jak jechal pod prad i nagle zderzylismy sie czolowo, pierwsze co slyszysz od tej osoby to spierdalaj smieciu badz wypierdalaj... 

Wedlug mnie powinien tutaj byc routerek ukarany a nie Cihy, nie znam tego gracza lecz znam go z chatu i wiem ze ma dobry humor i nikomu nie chcial byc upierdliwy ;)

• Thanks 1
Napisano

powiem tak. zaczynam cie lubic Routerek :D a ty cichy okaz czasem troche pokory. bo te twoje szczeniackie wyskoki jak widze nie tylko mnie zaczynaja irytowac :)

• Like 3
Napisano
  • @Redzik
  • Widac ze Twoje skillsy spoleczne sa ponizej zeru, wiec nawet mnie nie boli Twoja wypowiedz. 

P.s Wracaj do bocenia na holowniku.

Napisano

Chciałbym zauważyć że żaden z głosów obecnych na nagraniu nie jest mój ponieważ mam wyłączone nagrywanie mikrofonu w programie a Wiele osób może powtwierdzić że jestem jednym z kulturalniejszych graczy gdyż to ja przeważnie proszę o kulturę na voice gdy ktoś przeklina a wracając do sprawy to wykręcanie się w taki sposób jest żałosne nie mówiąc już o kłamstwach gracza @amakuzax który to ostatni bardzo chwalił się jak oskubał @Ghq na 81k

• Thanks 1
Napisano

Co ma piernik do wiatraka z tym amakuzem? Glos jest Twój widac jak Ci sie aktyvuje voice chat + przeglos heh.

Napisano

rozumiem cihy ze "skilsy spoleczne" wg. ciebie polegaja na zmuszaniu graczy do robienia tego na co w tej chwili masz ochote ? dzieki czemu zotana zaproszeni do elitarnego grona twoich "kolegow" i nie zostana wykluczeni z grona tych "fajnych" ? a jezeli ci sie nie podporzadkuja tylko "boca na holowniku" to sa "pajacami" "frajerami itd. ? dla mnie cihy te twoje "skilsy spoleczne" ktorymi sie tak chwalisz to zwykla manipulacja wykorzystujaca potzrebe innych do przynaleznosci czy tez ich strach przed wykluczenim. lecz na twoje nieszczescie niektorzy starsi i madrzejsi od ciebie gracze wiedza w co pogrywasz i ze to tylko jak to ujalem wczesniej "szczeniacke wyskoki" z ktorych mam nadzieje szybko wyrosniesz bo wytrzymac z toba nie jest latwo. 

jestem przekonany ze bedzieszna to odpisywal lecz to wszystko co chcialem ci powiedziec i nie zamierzam wiecej dyskutowac z toba ani z zadnym z twoich "fajnych" kolegow.

zycze  powodzenia w szybkim dorastaniu oraz wiecej refleksji i pokory. bo glupi nie jestes tylko jeszcze bardzo mlody. 

• Like 2
Napisano (edytowane)

Troche dystansu do siebie to raz, a dwa moi koledzy to nie byli tylko normalni randomowi gracze którzy potrafia sie zintegrowac jako grupa :)

Pora sie zastanowic czy nie czas przestac grac i zajac sie rodzina Panie dorosly.  Tyle z mojej strony. 

Edytowane przez Cihy
Napisano

Aktywacja mikrofonu jest widoczna bo mówiłem ale żaden z głosów na nagraniu nie jest mój ponieważ mam wyłączone nagrywanie mikrofonu tak ciężko jest czytać ze zrozumieniem? Jedyne osoby jakie słychać na nagraniu to jesteś ty @codis i @Mrkazik99

Napisano

Nie będę pisał kolejnej skargi bo to nie ma sensu .. Stojąc dziś na dokach i czekając na respawn auta, podjechał oskarżony gracz i z premedytacją uderzył w stojące i czekające tam osoby ...

Potrącenia były dwa, niestety nagrałem jedynie to drugie ... :)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Napisano (edytowane)

Przyznaje sie do bledu i apeluje o zmniejszenie kary. Przepraszam wszystkich poszkodowanych.

Edytowane przez Cihy
  • Like 2
  • Haha 1
Napisano

spoko ziomuś desynchro miał i niczego nie jest winien 

Napisano

Byłem świadkiem tej sytuacji, Cihy miał desynchro niestety, zdarza się :/

Napisano

Nie miał Desynchro bo do zrespienia pojazdu pozostała minuta ,zrobił to z premedytacją 2-3 razy.Widzę,że znajomki próbują go kryć.

• Like 1
Napisano
6 godzin temu, LatroSss napisał:

spoko ziomuś desynchro miał i niczego nie jest winien 

6 godzin temu, przemczi napisał:

Byłem świadkiem tej sytuacji, Cihy miał desynchro niestety, zdarza się 😕

Mhm, te całe desynchro widać doskonale na przesłanym przeze mnie filmiku 🙂 Widzę, że od razu je złapał i na voice chat, bo pewnie mówił do kogoś obok ... Mam nadzieję, że i wy za krycie kolegi w skardze i kłamanie zostaniecie jakoś ukarani. Ja już od jakiegoś czasu widzę, że czujecie się kompletnie bezkarni na tym serwerze ... Było tam jakieś 8 osób, nawet niech połowa z tego to będą jego koledzy, którzy będą go kryli, ale jest jeszcze druga połowa, której się to kompletnie nie spodobało... Z tego co pamiętam @DDdudekPL, ma jakieś screeny z tego zdarzenia, więc mam nadzieję, że też je tutaj wrzuci.

Nie mam więcej nic do dodania w tej sprawie, resztę zostawiam administracji do rozpatrzenia.

• Like 1
Napisano

20190511011339_1.thumb.jpg.9debf7ee54819b667683fa9b8bf63b6d.jpg20190511011321_1.thumb.jpg.51ed07075fb7f69b8a2e716800da44c4.jpg20190511011318_1.thumb.jpg.c5ceb88d0e62325291da8d92e04cb4a6.jpg20190511011309_1.thumb.jpg.1a27720d7664aaca6e34215d8ed24026.jpg20190511011308_1.thumb.jpg.39997a03fa19fa71244858a6568e88dc.jpg20190511011350_1.thumb.jpg.e75f24beb0d72859193c08244de0af21.jpg

Na wyżej załączonych obrazach widać, że oskarżony próbował mnie rozjechać, skakał, generalnie odwalał. To co kolega @banasiur napisał to czysta prawda. 

Nie wyglądało mi to na desynchro. Słychać krzyki na video wyżej co tylko potwierdza tezę, że było to zrobione z premedytacją.

Czekam na decyzje Administracji.

• Like 5
Napisano

Dobra placzki, przyznalem sie do winy to czego jeszcze placzecie? :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Gracz został zbanowany na pewien czas. Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Like 1
  • VeltY. zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...