Skocz do zawartości

R1HP4/twojatata Zbanowany przez Proklin + NyKo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: R1HP4 ; twojatata

Nick osoby nakładającej kare: @Proklin ; @NyKo

Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów na serwerze. ; Multikonto.

Krótki opis sytuacji: Na z którego piszę apelacje dostałem permanentnego bana (ze względu na nie wykonanie prac społecznych) po dłuższym czasie ponad pół roku postanowiłem założyć multikonto pod nazwą "twojatata" 08.07.2022r. ( nie miałem pomysłu na nick ), na tym koncie, zbytnio też się nie kryłem, używałem VC itp, przez kilka dni jego działania nie robiłem na złość graczom, administracji. Dnia 15.07.2022r. dostałem bana (załącznik poniżej).

Dowody: załącznik

Coś od siebie: No cóż, miałem zamiar w sierpniu pisać odwołanie, ale wstrzymałem się od tej decyzji, z racji namowy kilku osób z serwera postanowiłem, że jednak napiszę te odwołanie.
prosił bym o usunięcie konta twojatata (link: https://fivelife.pl/profile/36827-twojatata/ ), i o wiadomo pozytywne rozpatrzenie apelacji. Pozdrawiam

unknown.png

Edytowane przez R1HP4
  • Jestem za 1
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

status OSZUST na cztery miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

blokada handlu na cztery miesiące

prace społeczne: 300k przez cztery miesiące na Holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...