ForresT Napisano 9 Czerwca 2022 Napisano 9 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: ForresT Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Działanie na szkodę serwera. Krótki opis sytuacji: Dnia 08.06.2022 Administrator Dragonus odpowiedział graczom na pytanie jednocześnie w odpowiedzi zaczepił o mnie kierując w moją stroją słowa "Zmień nastawienie :D" na co ja odpisałem "zmień dilera :D" myśląc że osoba ta dodając emotkę ":D" na końcu zdania pisze na luzie. Niestety Dragonus poczuł się obrażony i minutę później zostałem zbanowany na Discordzie serwera. W dniu dzisiejszym (09.06.2022) w godzinach popołudniowych próbowałem zalogować się na aplikację w telefonie w celu sprawdzenia stanu konta lecz trafiłem na wiadomość o treści "Konto na które próbujesz się zalogować jest aktualnie zbanowane". Wszystko zaczęło się od tego że została mi odebrana grupa Sprunk Events co już było moim zdaniem wystarczającą karą. Lecz administracja nie podała powodu zawieszenia grupy na co gracze zareagowali ciekawością i wypytywali czerwonych codziennie o te sprawę aż w końcu Dragonus się zdenerwował i zaczął za to karać ludzi. Dowody: Ban na Discordzie a wiadomości zostały usunięte więc dowodów brak. Ale wszyscy wiedzą o co chodzi. P.S Dostałem screena w takiej postaci: Coś od siebie: Myślałem że usunięcie grupy to wystarczająca kara i że będę mógł spokojnie pograć na serwerze. Ale oberwało mi się za to że gracze domagali się prawdy. Edytowane 9 Czerwca 2022 przez ForresT Dodanie dowodu w postaci screena. 7 4 8
ForresT Napisano 9 Czerwca 2022 Autor Napisano 9 Czerwca 2022 Wstawiam za @SuchaR ponieważ dostał on punkty w trakcie pisania tej wiadomości. "Administracja zbanowała @ForresT na serwerze za to, że domagał się wyjaśnień związanych z rozwiązaniem jego grupy. Ja zostałem zbanowany na discordzie za domaganie się informacji na ten temat. @Bad_Boy został zbanowany za to, ze domagał się wyjaśnień w sprawie jego skargi która nagle zniknęła z forum. Nie możemy dalej godzić się, na traktowanie nas z góry przez administracje, nas wszystkich którzy tworzymy ten serwer jako społeczność, nas wszystkich którzy włożyli czas, pieniądze, jak i kredyt zaufania że serwer będzie prowadzony z rozwagą oraz szacunkiem dla gracza. Dostaliśmy jednak coś innego, ignorowanie graczy w ich sprawach, samowolkę administracji oraz cenzurowanie uczciwych graczy którzy domagają się sprawiedliwości.Dzisiaj to my zostaliśmy potraktowani jak zwykłe szkodniki, lecz jutro, za miesiąc lub za rok możesz zostać potraktowany w taki sposób właśnie TY. Dlatego chciałbym aby @Proklin zauważył nas wszystkich, czyli graczy którzy dalej wierzą że może się coś zmienić, zmienić na lepsze, bo zawsze zostaje wiara. Nie jest to też atak na serwer, jest to prośba oraz próba zwrócenia uwagi na problem który dotyczy wszystkich graczy. #ZmianaNaLepsze #MuremZaForresTem #MuremZaBad_Boyem" 4 2
Bad_Boy Napisano 9 Czerwca 2022 Napisano 9 Czerwca 2022 Podpisuję się pod tym i twierdzę że Forrest nie powinnien zostać zbanowany, nawet gdyby popełnił jakiś błąd, spójrzcie na to ile dobrego dla serwera zrobił, ile poświęcił czasu, pieniędzy i życia żeby osiągnąć to co aktualnie posiada. #MuremZaForestem #ZmianaNaLepsze #SprawiedliwośćDlaKażdego 5
Hewret Napisano 9 Czerwca 2022 Napisano 9 Czerwca 2022 Serwer jest jak firma. Nie liczą się ludzie, liczy się zysk. Dopóki "Zarząd" czerpie profity z prowadzenia hobbystycznego serwera, dopóty serwer będzie istniał. Nawet jakby odeszła część ludzi, to i tak zostaną ci wierni projektowi, którzy są ulegli i bezproblemowi. To taki system wyniesiony ze szkoły. Jesteś kreatywny, coś potrafisz, myślisz za dużo? Zostaniesz wyrównany do poziomu i najlepiej żebyś już nigdy się nie wychylał przed szereg. Homo sovieticus Pozdrawiam #MuremZaForresTem 5
DragonuS Napisano 9 Czerwca 2022 Napisano 9 Czerwca 2022 Nie oberwało się tobie tylko i wyłącznie za to, że napisałeś do mnie, cytuję: „zmień dilera” nie mogłeś pogodzić się z tym, że straciłeś grupę za swoje ogłoszenie, które było kompletnie nie na miejscu, do tej pory po tylu rozmowach nie zrozumiałeś co zrobiłeś źle. Próbowałeś nam wmawiać co mamy zrobić z grupą, wymagałeś jej usunięcia, szukałeś dziury w innych grupach, nie jesteś od podejmowania takich decyzji. Teraz szukasz tylko do czego się przyczepić, wmawiać wszystkim dookoła że to ty jesteś poszkodowany, za plecami wyzywając administrację oraz serwer. Apelacja nic nie wnosi odnośnie do nadanej kary, nie widzisz swojego błędu i z tego powodu zamykam i przenoszę do archiwum. 13 10 1
Rekomendowane odpowiedzi