Skocz do zawartości

Skarga na kodi2k5 do zamknięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 23:49  21.03.2022

Nick oskarżającego: @Migaro

Nick oskarżonego: @kodi2k5

Powód napisania skargi: Oszukanie na wędkę. kupiłem od gracza kodi2k5 za 60 000 wędkę na 10 lvl po pierwszym złowieniu ryby wędka zmieniła się na 1 lvl. Napisałem do gracza kodi2k5 żeby mi zwrócił pieniądze za wędkę która miała mieć 10lvl. W załączniku zamieszczam screeny z transakcji w aplikacje finanse oraz screeny z wędki przed łowieniem i po łowieniu. W screenie po łowieniu jest też widoczna rozmowa z graczem kodi2k5 od którego kupiłem wędkę.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

Edytowane przez Migaro
poprawa tytułu
  • Like 1
  • Jestem za 5
Napisano

wędki znlazlem w bagazniku samochodu ktory kupilem, przy wymianie (w handlu)byl lvl 10 sam kolega moze to potwierdzic a dalej to juz nie wiem co sie dzialo

• Haha 5
Napisano

Nie kupujcie wędek z 10lvl, w ten sam sposób zostałem oszukany. Nie pamiętam od kogo kupiłem. Opis sprawy przekaże na priv do administracji. Zostałem oszukany na 75k. Jak widać nie jest to jednorazowy wybryk a częsty sposób na oszukiwanie graczy. Mam nadzieje, że po szybkiej weryfikacji oszuści wyciągną konsekwencje tego sposobu działania.

• Jestem za 3
  • Developer/owner
Napisano

@kodi2k5 musisz się spotkać i cofnąć transakcję z graczem@Migaro inaczej zostaniesz zbanowany za wykorzystywanie błędów serwera.

• Like 1
  • Migaro zmienił tytuł na Skarga na kodi2k5 do zamknięcia
  • Administrator
Napisano

W takim razie zamykam.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...