Skocz do zawartości

Skarga na kodi2k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 21.03.2022   23:48

Nick oskarżającego: Jongaj25

Nick oskarżonego:kodi2k5

Powód napisania skargi: Oszustwo na buga z wędką, okazyjna cena poziom 10, po złowieniu pierwszej ryby wędka zresetowała się do 1lv

Dowody w postaci logów lub screenshotów: zostałem oszukany na 30k

1647906159800.jpg

• Like 1
  • Jestem za 3
Napisano

wędki znlazlem w bagazniku samochodu ktory kupilem, przy wymianie (w handlu)byl lvl 10 sam kolega moze to potwierdzic a dalej to juz nie wiem co sie dzialo

Napisano

Wziełem kupiłem wędke  zarzuciłem raz i zostały zresetowane statystyki do poziomu 1 również kolega może to potwierdzić bo był ze mną na rybach akurat zarówno  pytałem  na czacie  pisali że to bug serweru i jest takie coś jest możliwe bo też tak mieli więc prosze o rozpatrzenie sprawy i prosze o zwrot piniędzy 

Napisano

Po 2 widziałem że wczoraj jeszcze po sprzedaży mi zbugowanej  wędki widziałem jak nadal oferuje wedki na czacie w postaci (ILE DOSTANE ZA WEDKE 10LV?) i to również może potwierdzić kolega ,podejrzewam że kolega zna jakiegoś buga i poprostu na tym zarabia prosze administracje żeby naprawde sie temu przyjżała bo z tego co wiem to nie tylko ja zostałem oszukany przez tego kodi2k5 

Napisano

Spytałem się po ile chodzi taka wędka jeszcze przed sprzedażą ja tobie, wędki znalazłem w samochodzie który kupiłem a wczoraj wbiłem tylko koło godziny 22 i zrobiłem drugi wyścig 

Napisano

Ja widzę tylko 2 opcje:

Opcja pierwsza: spotykamy się rozmawiamy na temat tego i dokonujemy zwrotu gotówki i towaru.

Opcja druga: Zostawiamy to administracji do rozpatrzenia.

• Developer/owner
Napisano

@kodi2k5 musisz się spotkać i cofnąć transakcję z graczem @Jongaj25 inaczej zostaniesz zbanowany za wykorzystywanie błędów serwera.

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Tak pieniądze zostały zwrócone.Pozdrawiam 

• Administrator
Napisano

W takim razie zamykam.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...