Skocz do zawartości

Skarga Szaniteku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Słuszna prawda. Nie można wypróbować nowych rzeczy na serwerze. 

Edytowane przez Rozikis
  • Like 1
Napisano

Podpinam się również, gracz cały czas grasuje w okolicach Sandy i podjeżdża do każdego szukając po mapie i zgłasza wszystkie uprawy od około tygodnia uprzykrzając rozgrywkę.

• Like 2
Napisano

Zgadzam się, prowokuje zachowaniem i wiadomościami, przez takich to aż się grać odechciewa powoli.

• Like 1
Napisano

Zgadzam się, śledził mnie i znajomego do plantacji a po 15min podjechało LSPD 😕

• Haha 1
Napisano (edytowane)

podpisuję się pod tą skargą, gracz ciągle pisał prowokujące wiadomości na czacie globalnym i celowo utrudnia rozgrywkę wielu graczom

Edytowane przez Rifex60cm
Napisano (edytowane)

Niszczy każdemu rozgrywkę. Podpisuje się pod skargą 

Edytowane przez Hekksuu
Napisano

Zgadzam się, prowokuje innych graczy i to jest jego cała gra na serwerze

Napisano

Podpisuje się pod tą skargą ciągle prowokuje graczy oraz za każdym jeździ i przeszkadza w pracowaniu 

Napisano

Zgadzam sie gracz szaniteku prowokuje do taranowania swoim zachowaniem 

Napisano

Podpisuje się pod skargą. Zaintrygowało mnie w skardze @szanitekumówienie o "śledzeniu". Piszesz skargę w której zaznaczasz jako powód śledzenie a jednocześnie prześladujesz cały serwer. W formie testu stanąłem sobie na miejscu gdzie często ludzie sadzą bo byłem ciekaw czy się zjawisz. Nie minęło pół minuty i pojawiłeś się ty w poszukiwaniu sadzonek co wygląda dość komicznie. Dodatkowo twoje bezczelne zachowanie na /g jest aż nadto prowokujące. Jak to mówią - "Do bana z nim!"

https://imgur.com/gallery/0SA1XxP

• Thanks 3
  • Haha 1
  • Jestem za 5
Napisano

Podpisuję się pod skargą, oraz zaznaczam żeten gracz specjalnie prowokuje na /g ludzi, przez co sypie się masa mute za toksyczność, a jak dotąd on za wszczynanie nie został wgl ukarany.

Napisano

Zapewne każdy się zgodzi, że jest to umyślne utrudnianie rozgrywki 🙂

• Jestem za 4
Napisano

Widzę, że moderacja działa i wciąż odnosi się tylko do skarg oskarżonego. 
Czy w związku z tym mógłby wreszcie również ktoś udzielić stosownego komentarza do sprawy, czy po prostu zostanie to zlane ciepłym moczem jak wiele innych spraw?

Pozdrawiam wszystkich podirytowanych graczem, którego dotyczy skarga.

• Like 1
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)
52 minuty temu, majkulovsky napisał:

Widzę, że moderacja działa i wciąż odnosi się tylko do skarg oskarżonego. 
Czy w związku z tym mógłby wreszcie również ktoś udzielić stosownego komentarza do sprawy, czy po prostu zostanie to zlane ciepłym moczem jak wiele innych spraw?

Pozdrawiam wszystkich podirytowanych graczem, którego dotyczy skarga.

Zgadzam się. Skarga hejtowanego osobnika została rozpatrzona w zawrotne 3 minuty, cóż za prędkość! Natomiast skarga w drugą stronę, wymagająca dość pilnej uwagi jest tylko przeglądana i olewana przez moderatorów. Jak tak dalej pójdzie nikt nie wytrzyma i wszyscy skończą z muteami i bez prawa jazdy. Kolejnym absurdem jest to że gracz na którego jest owa skarga robi wszystko co może by tylko nie dopuścić do sadzenia jednocześnie usiłując kupić słynny susz.

Edytowane przez mateuszekhehe
  • Haha 1
Napisano
1 minutę temu, mateuszekhehe napisał:

Zgadzam się. Skarga hejtowanego osobnika została rozpatrzona w zawrotne 7 minut! Natomiast skarga w drugą stronę, wymagająca dość pilnej uwagi jest tylko przeglądana i olewana przez moderatorów. Jak tak dalej pójdzie nikt nie wytrzyma i wszyscy skończą z muteami i bez prawa jazdy. Kolejnym absurdem jest to że gracz na którego jest owa skarga robi wszystko co może by tylko nie dopuścić do sadzenia jednocześnie usiłując kupić słynny susz.

Grając w otwarte karty - póki co Moderacja i Administracja może mieć wywalone na graczy, dopóki FiveLife jest jedynym serwerem RPG na RAGE Multiplayer.

Dopóki... bo 3/4 ludzi pewnie odejdzie chociażby tymczasowo, a potem się obudzą tu wszyscy z ręką w nocniku, i zobaczą, że brakiem reakcji najbardziej sobie zaszkodzili. 

• Jestem za 1
Napisano

uakaranie gracza który psuje gre całemu serwerowi nie po co ukarac graczy którzy walczą o swoje jak najbardziej szkoda gadac

Napisano

Wiecie oni wolą niewinnych, karać i chyba nie widzą co się teraz dzieje na serwerze przez jednego gracza co dziennie wysyła 10 skarg i od razu są rozpatrywane a ta leży i nic

Napisano
18 minut temu, Likoss123 napisał:

Wiecie oni wolą niewinnych, karać i chyba nie widzą co się teraz dzieje na serwerze przez jednego gracza co dziennie wysyła 10 skarg i od razu są rozpatrywane a ta leży i nic

Prędzej czy póżniej poleci na bana za trolowanie

Napisano
22 godziny temu, MisiekMikke napisał:

Data i godzina zdarzenia:21:10

Nick oskarżającego: MisiekMikke

Nick oskarżonego: @szaniteku

Powód napisania skargi:Utrudnianie gry ciagle jezdzenie na plantacjach i zglaszanie ich i nic sie to nie zmienia jak kazdy juz na serwerze chce go tępić.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:Dostarczę dowody wkrotce :)                                                                                                                                                                                                   Skarga dotyczy wszystkich uzytkownikow FiveLife ponieważ wszyscy uzytkownicy co sadzą wiedzą co ta osoba wyprawia śledzi wszystkich i potem zglasza wiec prosiłbym o nie karanie innych uzytkownikow co sie wypowiedzą ponieważ trzeba to skończyc bo każdy chce zarobic a przez taka osobe sie nie da                     Pozdrawiam MisiekMikke Cala administrację

Bardzo proszę o przedstawianie sensownych dowodów a nie samego słowa 

• Haha 1
  • Jestem przeciw 2
Napisano
Teraz, haski napisał:

Pan Mateusz przedstawił dowód.

Napisano
5 minut temu, haski napisał:

A to nie jest już dowód, że 50 osób narzeka na jedną osobę i właśnie przez nią każdy dostaje muty i prawka ?

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...