PolskiKamien Napisano 28 Stycznia 2022 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: @PolskiKamien Nick osoby nakładającej kare: @haski Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: gracz o nicku pogromca dziewic dostał ostrzeżenie za złe parkowanie od haskiego. ktoś tam napisał dla żartu że "zaparkował nie w tej dziewicy" no i ja wyskoczyłem z tekstem że "haskie nie lubią od tyłu" Dowody: Coś od siebie: cóż pozostaje nic innego jak przeprosić za moją śmieszno nie śmieszną wypowiedź i poprosić o zdjęcie bądź skrócenie kary. z poniektórymi z administracji idzie pożartować więc myślałem, że taka (według mnie) drobna zaczepka będzie akceptowalna. liczę na to że w przyszłości będę miał Flashbacki z poprzedniej akcji (czyli tej) i się pohamuje z moimi wypowiedziami. Edytowane 31 Stycznia 2022 przez PolskiKamien 6 7 9 1
Bloh Napisano 29 Stycznia 2022 Napisano 29 Stycznia 2022 Wydaje mi się że Kamien zostal zbanowany za niewinność, ale haski dziala pewnie wedlug taryfikatora wiec co ja tam wiem. 4
PolskiKamien Napisano 16 Lutego 2022 Autor Napisano 16 Lutego 2022 haski wstydzi się rozpatrzeć apelacje 2 2
_WirluS_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Kara minęła zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi