Skocz do zawartości

Olvad.exe ukarany przez Chemik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Olvad.exe

Nick osoby nakładającej kare: @Chemik

Powód nałożenia kary:  Odwalanie

Krótki opis sytuacji: Kolejny dzień na służbie, kiedy to pojechaliśmy z ziemniakiem na doki bo widzieliśmy dosyć duże zamieszanie, staliśmy rozmawialiśmy z graczami, w pewnym momęcie chemik taranował radiolke co nie było jakoś dziwne bo często tak robiłeś bo chciałeś się z nami pościgać. Ziemniak cię zatrzymał i teoretycznie było lekkie spięcie. Wróciliśmy do pojazdu i byłem za kółkiem no i nagle mój internet z orange przestał normalnie funkcjonował lagi itd. skoczyłem po czym dostałem zabranie prawa jazdy.

Dowody: ( nie zabardzo rozumiem ) Jeżeli będzie trzeba dostarcze.

Coś od siebie: Co ja mogę powiedzieć oprócz przepraszam i, że taka sytuacja się nie powtórzy

• Like 1
Napisano

Witam,

Na początku chciałbym zaznaczyć, że kary nadawane są obiektywnie, nie ważne od zaistniałych sytuacji z graczami.

Pozwolisz, że posłużę się cytatem

4 godziny temu, Olvad.exe napisał:

pewnym momęcie chemik taranował radiolke co nie było jakoś dziwne bo często tak robiłeś bo chciałeś się z nami pościgać. Ziemniak cię zatrzymał i teoretycznie było lekkie spięcie

Wypowiedź, acz mógłbym powiedzieć, że dygresja całkowicie niepotrzebna w apelacji, idąc dalej tym tropem, przypuszczam, że w twoim wykonaniu nie zawsze obiektywność się sprawdza.

Wracając do tematu zatrzymania uprawnień.

W pewnym momencie zauważyłem, że odjeżdzasz od "rampy" i przymierzasz się do skoku, dobrze wiedziałem co się święci. Wciskanie kitu nt. lagów jest tutaj nie na miejscu, żałuję, że nie nagrywam takich sytuacji kartą, ponieważ miałbym wtedy niezbity dowód uprawniający do przedłuzenia kary, za próbę oszustwa w apelacji.

1573211852_siemasiema.png.cef5843f235666fcfadf553308f59334.png

Po wykonaniu tego karkołomnego skoku, uderzyłeś o bandę i odjechałeś, chwilę później nadałem karę:

siemasiema3.png.28128e0f191261b8352438a5ead35c48.png

Nie wspominam, o tym, że w samej apelacji, jednak niechętnie podałeś całkowity powód zabrania uprawnień. 

Reasumując, był to co najmniej brak szacunku do frakcji, w której jesteś zatrudniony, oraz przede wszystkim złe świadczenie o samym Police Department.

Kara zostaje.

Napisano

Całe zajście zostało już wyjaśnione z zarządem.

Chciałem tylko wytłumaczyć, iż moje lagi zaistaniały i nie było to zaprzeczanie prawdu w apelacji. Są osoby, które mogą potwierdzić, że ostatnio mam dosyć duże problemy z internem i w ciągu jednego dnia potrafi mi odłączyć chwilowo internet parenaście razy. Chociażby ziemniak będący wtedy ze mną na służbie może potwierdzić o tym, że na samym komunikatorze teamspeak nie było mnie dobrze słychać poprzez ścinki. Również podczas samego wyjaśniania sytuacji z zarządem miałem problem z internetem w, którym przestałem nagle słyszeć cokolwiek. Nie było to w celu próby odzyskania prawa jazdy lecz wyjaśnienia sytuacji ponieważ myślę, że prawo jazdy było połowiczne po mojej stronie oraz internetu ponieważ w tamtej sytuacji zamiast jeździć jak idiota po prostu przeczekać problem z internetem.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Zamykam z powodu zakończenia kary oraz wyjaśnienia sprawy.

• VeltY. zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...