RafcioPan Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 Nick: RafcioPan Nick osoby nakładającej kare: DragonuS Powód nałożenia kary: Prowokacja LSPD Krótki opis sytuacji: Chcąc urozmaicić sobie rozgrywkę, postanowiłem sprowokować pościg. Więc podjechałem pod LSPD i zacząłem kręcić bączki. Ktoś z LSPD, zwrócił mi uwagę pisząc (spadaj) postanowiłem z tamtąd się nie oddalać z powodu chamskich odzywek ze strony LSPD. Dowody: Brak Coś od siebie: Moim zdaniem karanie ludzi przez coś takiego na taki długi okres czasu jest bez sensu. Dostałem bana na dwa tygodnie za kręcenie bączków. Jeśli uraziłem LSPD Przepraszam. Prosiłbym o unbana, bądź skrócenie czasu odbywania kary. Pozdrawiam 1 1 2 2
_WirluS_ Napisano 13 Grudnia 2021 Napisano 13 Grudnia 2021 Dowiedziałem się, za co zostałeś zbanowany, kręciłeś bączki pod komendą lspd oraz napisałeś na czacie nieodpowiednie słowa w stronę funkcjonariusza, dodatkowo sam się przyznałeś w apelacji, kara została nałożona słusznie Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi