Yaroshi Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 02.12.21 12.37 Nick oskarżającego: @Yaroshi oraz @Franklin $ Nick oskarżonego: MichaloX371 Powód napisania skargi: Taranowanie Jazda pod prąd. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Gracz zbiera non stop Kary typu Taranowanie itp i nic nie zmienia w jego zachowaniu i prosilbym zeby zostala nadana jakas mocniejsza kara dla tego osobnika. Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Yaroshi
Franklin $ Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 Witam jako iż też zostałem poszkodowany wypowiem się. Data i godzina zdarzenia: 02.12.2021 12:37 Powód napisania skargi: Taranowanie, Odwalanie pojazdem Oskarżony początkowo wjechał we mnie rowerem gdy czekałem by bezpiecznie go przepuścić (nie wymusić/nie kolidować) co widać na nagraniu. Następnie po wejściu do swego pojazdu oskarżony potrącił/taranował mnie na motocyklu wyjeżdżając z sprowadzania co spowodowało zrzucenie mojej osoby z pojazdu. Niestety owe zdarzenie nie zostało zarejestrowane na dołączonym wyżej filmie ani przeze mnie.
Administrator NyKo Napisano 2 Grudnia 2021 Administrator Napisano 2 Grudnia 2021 @MichaloX371 zostanie ukarany za taranowanie. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi