Skocz do zawartości

Ssiema ukarany przez Nyko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój nick: @Ssiema

Nick osoby nakładającej karę: @NyKo

Powód nałożenia kary: Utrudnianie licytacji 

Krótki opis sytuacji: Odnosząc się to zaistniałej sytuacji mogę powiedzieć tylko tyle że tak rozjechałem dwie osoby jest to moja wina przyznaje się.

Natomiast boli mnie to że  @WolnoLukasz

Pisząc na mnie skargę podkreśla że moja organizacja jest znana z utrudniania gry innym i że powinienem dostać surową karę przez co w pewnym sensie zmusza administrację do nałożenia na mnie kary większej niż przewidywana.

Dowody:

IMG_20211126_075420.thumb.jpg.120fa9e0a51614b948037a78fdf39b9d.jpg

Coś od siebie: Proszę administrację o zmniejszenie kary bo to co zrobiłem było złe i sam bardzo dobrze o tym wiem ale za takie przewinienie nie powinno być tak dużej kary bo jak wiemy każdy gracz na serwerze jest równy i powinno się ich traktować jednakowo . Pisze to ponieważ przeglądając forum natknąłem się na skargę na innego gracza który za dokładnie takie samo przewinienie otrzymał karę za vdm natomiast ja bana na miesiąc zatem pytam czy na serwerze jest równo uprawnienie administracji względem graczy czy są jakieś wyjątki że ktoś może sobie pozwolić na więcej niż inni? W dowodach podałem linka to skargi o takim samym powodzie nałożenia kary .

Ja jedynie proszę o sprawdzenie apelacji i zmniejszenie kary ponieważ wiem że ban mi się należy ale nie na taki długi okres czasu jakim jest miesiąc wszyscy jesteśmy ludźmi każdy z nas popełnia błędy.

• Jestem za 2
  • Jestem przeciw 5
  • Administrator
Napisano

Czyn którego dopuściłeś się miał na celu uniemożliwienie licytowania pojazdu dla innych osób aby twój kolega z organizacji mógł jak najtaniej kupić owy pojazd, zwykły VDM oraz utrudnianie gry to zbyt łagodna kara i niech to będzie przestrogą dla innych graczy.

Apelację odrzucam.

• Jestem za 1
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...