MlodyTomasz Napisano 20 Listopada 2021 Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) Nick: MlodyTomasz Nick osoby nakładającej kare: - Powód nałożenia kary: - Krótki opis sytuacji: - Dowody: SS wrzuciłem Coś od siebie: Dostałem bana za nie wiem co nie wiem przez kogo na nieokreślony czas. Wbiłem na serwer bo kiedyś grałem (rok może 2 lata temu) i chciałem sobie z koleżką popykać założyłem nowe konto (możliwe ze to przez to ban) tak czy siak nie wiem co tu więcej dodać może Jeszcze to ze miałem stare konto na którym Nick to był bodajże ToElvis123 jeśli była by taka możliwość to prosił bym o ubana i usunięcie tego starego konta z Nickiem ToElvis123. :)) Edytowane 20 Listopada 2021 przez MlodyTomasz Nie Stosowanie się do wzoru.
Developer/owner proklin Napisano 1 Marca 2022 Developer/owner Napisano 1 Marca 2022 Ban jest na stare konto, posiadanie multikont jest zabronbione i również karane banem. Nie akceptujemy tutaj żadnych wspomagaczy i nie potrzebujemy oszustów w naszej społeczności. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi