Skocz do zawartości

Skarga na Wolfcreed

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 18.11.2021, godzina 22:20 

Nick oskarżającego: machcin1

Nick oskarżonego: Wolfcreed

Powód napisania skargi: Toksyczność, wulgaryzmy w moją osobę gdzie nie miałem styczności z tym graczem, nic mu nie zrobiłem. 

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

https://streamable.com/qjvleq

• Haha 1
  • Sad 1
  • Jestem za 4
Napisano

twojego wcześniejszego zachowania nie komentujemy ale bycie 60 jest złe i ty sie powinieneś już to zrozumiec że takich co lubią makowca sie nie szanuje.

• Jestem za 1
Napisano (edytowane)

Prosze powiedz jakie bylo moje wczesniejsze zachowanie, gdyz od kąd jestem wieczorem na serwerze z nikim nie rozmawialem. Widze ze lubicie zadymiać. Daj jakieś dowody a nie oczerniasz broniąc kolegi.

Dodatkowo wypowiadasz się za kolegę, gdzie nie zostałeś do tego uprawniony i skarga cie nie dotyczy, a sam oskarzony zostawia tylko komentarz w formie emotki. Morze niech coś napisze od siebie skoro to jego dotyczy skarga?

Edytowane przez machcin1
  • Jestem za 1
Napisano

nie dam żadnych dowodów bo nie mam powtórek i nie jestem kapusiem żeby donosić :)

• Confused 1
Napisano

Prosze bardzo, napisz mi na dsc w wiadomosci priv bo jestem bardzo ciekaw co takiego wam zrobilem. 

• Jestem za 1
Napisano

Przykre jest to że masz 8k godzin na serwerze i nie wiesz jakie są kary za vc.

Napisano

Przykre jest to, że przyjeżdżam na mechanika, naprawiam się, i słyszę obelgi w moją stronę. Następnie słyszę, że coś wam zrobiłem a na koniec że jestem 60. 

Szybko potraficie zweryfikować gracza tak jak wam się podoba i zmieszać go z błotem. Nie macie żadnych dowodów na mnie że coś wam zrobiłem bo nic takiego nie miało miejsca nigdy. Zmieńcie swoje podejście do gry i szanujcie innych graczy. 

Napisano

Nie popłacze się chłopczykubo przykre jest to że poświęcasz tyle czasu na granie w gry bo powiem ci jako ciekawostkę że 8k godzin to dużo.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...