Skocz do zawartości

Milord ukarany przez Wirlus, DragonuS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Milord

Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_

Powód nałożenia kary: Obraza administracji

Krótki opis sytuacji: Napisałem na czacie "polecam wyjąć kija z dupy" i dostałem bana za obraze administracji, wiadmość była skierowana do kogoś nie z administracji ani z moderacji, poza tym nic takiego nie wynika z kontekstu. Składam ponownie tą apelacje, ponieważ @DragonuS, dobrze mnie nie zrozumiał, co zauważyłem po przeczytaniu jego odpowiedzi, do której linka oraz moją odpowiedź wrzuciłem niżej. 

Dowody: image.png.18377c5aeede728865f83c1e3ce14fe6.png

Coś od siebie: To powinna być kara za przekleństwa na czacie g/p, dziekuje za szybkie rozpatrzenie skargi - tak jak w pierwszej apelacji napisałem. Myślę, że tym razem lepiej to wytłumaczyłem.

Tutaj mamy odnośnik do odpowiedzi @DragonuS, który niezbyt tłumaczy mi powodu odrzucenia tej apelacji, wiec zgodnie z regulaminem poczekałem tydzień i znów pisze apelkę.

Co to tego komentarza @DragonuS :"Nikt nie jest jasnowidzem, aby się domyślać do kogo było to skierowane, sytuacja się pokrywa, iż była to twoja odpowiedź po otrzymaniu kary, nawet gdy to nie było skierowane w stronę administracji a gracza, kara się należy." No to własnie skoro nie jesteś w stanie sie domyślić do kogo to była skierowana moja wiadomość to na jakiej podstawie dostałem bana za "obraze administracji".

Tak jak tutaj piszesz, że "nawet gdy to nie było skierowane w stronę administracji a gracza, kara się należy.", kara sie należy, ale kara powinna być nadana za wulgaryzmy na czacie g/p, a nie obraze administracji, ponieważ w tym momencie dostałem bana bez jakichkolwiek powodów.

Podsumowując chodzi mi o to, że dostałem bana za "obraze administracji", a powinienem dostać za przekleństwa na czacie g/p, ponieważ nie ma na to żadnych dowodów, że było to skierowane w stronę administracji, więc powód mojego zbanowania jest niesłuszny i coś takiego nie powinno mieć tu miejsca.

• Thanks 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Tłumaczenie, iż wiadomość była skierowana do „kolegi”, nie pokrywa się z całym zajściem sytuacji.

Tuż po otrzymaniu kary, odpowiedziałeś w niemiły sposób na czacie globalnym, @DragonuS się zapytał, czy wiadomość była skierowana w jego stronę, odparłeś „nie powiem” ponieważ dobrze o tym wiedziałeś, z czym się to wiąże.

Apelację odrzucam, każda kolejna będzie odrzucana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...