Matix Napisano 5 Listopada 2021 Napisano 5 Listopada 2021 Data i godzina zdarzenia: 22:11 05.11.2021 Nick oskarżającego: Matix Nick oskarżonego: Ssiema Powód napisania skargi: toksyczność Dowody w postaci logów lub screenshotów: 5
DragonuS Napisano 5 Listopada 2021 Napisano 5 Listopada 2021 Nie przyjmujemy wycinków, wrzuć pełnego screena. 2
Ssiema Napisano 6 Listopada 2021 Napisano 6 Listopada 2021 No właśnie daj pełnego screena jak każdy ci mówi żebyś się nie wpychał w kolejkę do flcentrum a ty piszesz że omijasz driften biede i masz gdzieś co inni do ciebie piszą. I jeśli to co napisałem jest złe to mogę dostać muta za toksyczność żaden problem tylko na przyszłość nie dziw się że ludzie są dla ciebie nie mili kiedy jest kolejka na 20 samochodów a ty sobie po prostu wyjechałeś. 4 1
Matix Napisano 6 Listopada 2021 Autor Napisano 6 Listopada 2021 13 godzin temu, DragonuS napisał: Nie przyjmujemy wycinków, wrzuć pełnego screena. @Ssiema miałem stać godzine i czekać aż 10 osób przesłucha sobie każdy klakson? byłem w tym blipie może 10 sekund? 2
DragonuS Napisano 6 Listopada 2021 Napisano 6 Listopada 2021 39 minut temu, Matix napisał: @Ssiema miałem stać godzine i czekać aż 10 osób przesłucha sobie każdy klakson? byłem w tym blipie może 10 sekund? @Matix Kolejka jest po to, aby odczekać na swoją kolej, jeśli na to nie masz czasu, możesz równie dobrze odczekać aż sytuacja się uspokoi i podjechać w późniejszym czasie.@Ssiema co by nie było, nie tolerujemy toksyczności, zostanie nałożona kara. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi