Matheusz02 Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 Data i godzina zdarzenia: 02.11.2021 Nick oskarżającego: Matheusz02 Nick oskarżonego: Mekari Powód napisania skargi: Celowe VDM podczas kilkunasto sekundowego afk Dowody w postaci logów lub screenshotów: Nagranie: https://imgur.com/m4qPzSs SS z nagrania: https://imgur.com/cqZXj43 1 3 6
xXUNKNOWNXx Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 A ja mam pytanie to czemu stałeś na środku drogi na AFK'u zamiast zejść gdzieś na chodnik?
Matheusz02 Napisano 2 Listopada 2021 Autor Napisano 2 Listopada 2021 Teraz, xXUNKNOWNXx napisał: A ja mam pytanie to czemu stałeś na środku drogi na AFK'u zamiast zejść gdzieś na chodnik? Jak widziałeś nie stałem na "środku" tylko obok. Poza tym i tak to jej nie usprawiedliwia, żeby specjalnie zatrzymała się, zawróciła i mnie zabiła. A Ciebie ta skarga nie dotyczy więc nie rozumiem dlaczego się wypowiadasz. 2
MrPayne95 Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 tak czystko przypadkowo wychamowala do 0 i przypomniala sobie musiala auto umyc a przy okazji "pacholek" zostal potracony 2
OldEnt Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 16 minut temu, Matheusz02 napisał: Jak widziałeś nie stałem na "środku" tylko obok. Poza tym i tak to jej nie usprawiedliwia, żeby specjalnie zatrzymała się, zawróciła i mnie zabiła. A Ciebie ta skarga nie dotyczy więc nie rozumiem dlaczego się wypowiadasz. Skoro skarga dotyczy tylko ciebie oraz @Mekari to po co twoi *koledzy* jeszcze się wtrącają? Mówisz o kimś a sami jesteście nie lepsi Pozdrawiam z rodzinką 4
MrPayne95 Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 2 minuty temu, OldEnt napisał: Skoro skarga dotyczy tylko ciebie oraz @Mekari to po co twoi *koledzy* jeszcze się wtrącają? Mówisz o kimś a sami jesteście nie lepsi Pozdrawiam z rodzinką polecam sprawdzic poczatek tematu tu nie chodzi kto jest lepszy a kto gorszy tylko o sprawiedliwosc ...
Matheusz02 Napisano 2 Listopada 2021 Autor Napisano 2 Listopada 2021 Teraz, OldEnt napisał: Skoro skarga dotyczy tylko ciebie oraz @Mekari to po co twoi *koledzy* jeszcze się wtrącają? Mówisz o kimś a sami jesteście nie lepsi Pozdrawiam z rodzinką A czy ja ich o to prosiłem? Robią to na własną odpowiedzialność, tak samo Ty . To, że bronicie *dziewczynę* bo się do was spłakała to już nie mój interes. Każdy odpowiada za swoje czyny Również pozdrawiam ale bez rodzinki bo moja rodzinka was nie lubi xD 2
Mekari Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 (edytowane) Ale o co się teraz płaczesz? Masz problem o to że moja organizacja mnie broni? Przecież twoja ciebie tak samo broni więc w czym jest problem, jeszcze taki argument wchodzący na to że jestem dziewczyną... bezsens kek. Edytowane 2 Listopada 2021 przez Mekari
szyhak3333 Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 Imo każdy tutaj zachowuje sie jak dzieci. Poczekajcie na decyzje a nie kometujecie xd 2
Matheusz02 Napisano 2 Listopada 2021 Autor Napisano 2 Listopada 2021 Teraz, Mekari napisał: Ale o co się teraz płaczesz? Masz problem o to że moja organizacja mnie broni? Przecież twoja ciebie tak samo brani więc w czym jest problem, jeszcze taki argument wchodzący na to że jestem dziewczyną... bezsens kek. Ja się płaczę? Była umowa? Była. Uwzięliście się na organizację BH bo przyszła święta królowa, zaczęła prześladować poprzednią organizację jaką jest BH bo odeszła i nagle całe VDS nienawidzi BH bo przyszła księżniczka XD to jest dla mnie bezsens. 1
DragonuS Napisano 3 Listopada 2021 Napisano 3 Listopada 2021 Tak wiele wypowiedzi nie potrzeba do stwierdzenia kto w tej sytuacji jest winien, następnym razem polecam, tym którzy dostali ostrzeżenia zapoznać się z regulaminem działu apelacje/ skargi.@Mekari otrzymuje karę za celowy VDM, jadąc w stronę tunera El Rancho Blvd/ Mirror park nawróciłeś się, aby specjalnie rozjechać gracza, tak się nie robi. Skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi