Skocz do zawartości

Milord ukarany przez Wirlus, DragonuS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Składam tą apelacje ponownie aby odpowiedzieć na komentarz użytkownika @DragonuS, apelacja nie jest złożona w celu spamu, ani z powodu mojej złośliwości. Chciałbym aby jeszcze raz została przeczytana moja skarga, ponieważ użytkownik @DragonuSchyba błędnie ją zinterpretował. 

Nick: Milord

Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_

Powód nałożenia kary: Obraza administracji

Krótki opis sytuacji: Napisałem na czacie "polecam wyjąć kija z dupy" i dostałem bana za obraze administracji, wiadmość była skierowana do kogoś nie z administracji ani z moderacji, poza tym nic takiego nie wynika z kontekstu. 

Dowody: image.thumb.png.28627462cbe2c296d0c69f5711e04b5f.png

Coś od siebie: To powinna być kara za przekleństwa na czacie g/p, dziekuje za szybkie rozpatrzenie skargi. Pozdrawiam

Co to tego komentarza  @DragonuS :"Nikt nie jest jasnowidzem, aby się domyślać do kogo było to skierowane, sytuacja się pokrywa, iż była to twoja odpowiedź po otrzymaniu kary, nawet gdy to nie było skierowane w stronę administracji a gracza, kara się należy."

No to własnie skoro nie jesteś w stanie sie domyślić do kogo to była skierowana moja wiadomość to na jakiej podstawie dostałem bana za "obraze administracji" oraz tak jak tutaj piszesz, że "nawet gdy to nie było skierowane w stronę administracji a gracza, kara się należy.", kara sie należy, ale kara powinna być nadana za wulgaryzmy na czacie g/p, a nie obraze administracji, ponieważ w tym momencie dostałem bana bez jakichkolwiek powodów.

• Haha 1
  • Jestem za 1
Napisano

Apelacja została odrzucona z powodu niezastosowania się do regulaminu

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...