KubeczeGG Napisano 24 Października 2021 Napisano 24 Października 2021 Nick: KubeczeGG Nick osoby nakładającej kare: NyKo Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak, że pewien gracz napisał jakiś nieśmieszny żart/pytanie do żartu, nie pamiętam już. Napisałem mu do tej wiadomości "siorbaj chuja", byłem przekonany, że ludzi tutaj mają już jakiś dystans, aczkolwiek on coś odpowiedział i zaczął się wyzywać z innymi graczmi na chacie /g. W/w wiadomość była jedyną jaką napisałem, a dostałem karę jak inni, rozumiem to - tak było wg Ciebie sprawiedliwie. Dowody: chyba nie potrzebne Coś od siebie: Jest to moja pierwsza kara na serwerze, chciałem zachować czyste konto, ale no niestety zdarzyło się. Teraz jedynie moge przeprosić i obiecać poprawę oraz poprosić o unmute.
DragonuS Napisano 1 Listopada 2021 Napisano 1 Listopada 2021 Na serwerze panuje regulamin, który każdy akceptuje wraz z założeniem konta, gdy widzimy, że ktoś łamie regulamin, nadajemy karę według Taryfikatora. Kara była słuszna i minęła, apelację zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi