mikigamerq Napisano 4 Października 2021 Napisano 4 Października 2021 Nick: mikigamerq Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_ Powód nałożenia kary: toksyczność Krótki opis sytuacji: Majczi mnie taranował specjalnie no i nerwy puściły i napisałem mu coś niemiłego. Dowody: Coś od siebie: Nie mam jak używać mikrofonu czasami w gierce a nie mam jak się komunikować na serwerze z innymi graczami. Proszę o zdjęcie kary i wyrozumiałość 3 1
majczi Napisano 4 Października 2021 Napisano 4 Października 2021 jestem zamieszany w to, wiec pozwole sobie przedstawic jak to wygladalo. jechales srodkiem ulicy na skuterze, przez przypadek w Ciebie uderzylem i odrazu przeprosilem na globalu (na co jest dowod w mojej skardze). ty pokazales swoja kulture i za to otrzymales pozniej kare, a po 5/10 minutach sam zaczales mnie taranowac pod simeonem na co mam nagranie i moglbym napisac druga skarge z ktorej stracilbys prawko. dopisz jeszcze ile razy cie taranowalem i jak wygladala sytuacja 😅. za takie klamstwa kara powinna zostac moim zdaniem wydluzona a nie usunieta. nie ladnie tak klamac a jak masz jakies dowody na to, ze cie taranowalem (raz lub kilka razy) to przedstaw a nie tylko sie tlumaczysz bez sensu. 1
mikigamerq Napisano 4 Października 2021 Autor Napisano 4 Października 2021 Godzinę temu, majczi napisał: jestem zamieszany w to, wiec pozwole sobie przedstawic jak to wygladalo. jechales srodkiem ulicy na skuterze, przez przypadek w Ciebie uderzylem i odrazu przeprosilem na globalu (na co jest dowod w mojej skardze). ty pokazales swoja kulture i za to otrzymales pozniej kare, a po 5/10 minutach sam zaczales mnie taranowac pod simeonem na co mam nagranie i moglbym napisac druga skarge z ktorej stracilbys prawko. dopisz jeszcze ile razy cie taranowalem i jak wygladala sytuacja 😅. za takie klamstwa kara powinna zostac moim zdaniem wydluzona a nie usunieta. nie ladnie tak klamac a jak masz jakies dowody na to, ze cie taranowalem (raz lub kilka razy) to przedstaw a nie tylko sie tlumaczysz bez sensu. Co chwile są jakieś skargi na ciebie za taranowanie chcesz mogę z 10 shotów na ciebie pokazać i to nie tylko na taranowanie. 1
majczi Napisano 4 Października 2021 Napisano 4 Października 2021 41 minut temu, mikigamerq napisał: Co chwile są jakieś skargi na ciebie za taranowanie chcesz mogę z 10 shotów na ciebie pokazać i to nie tylko na taranowanie. warto wiedzieć bo dostałem tylko raz kare za taranowanie 😆 1
DragonuS Napisano 5 Listopada 2021 Napisano 5 Listopada 2021 Kara minęła, apelacje zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi