Skocz do zawartości

mikigamerq ukarany przez _WirLuS_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: mikigamerq

Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_

Powód nałożenia kary: toksyczność 

Krótki opis sytuacji: Majczi mnie taranował specjalnie no i nerwy puściły i napisałem mu coś niemiłego. 

Dowody:  

Coś od siebie:  Nie mam jak używać mikrofonu czasami w gierce a nie mam jak się komunikować na serwerze z innymi graczami. Proszę o zdjęcie kary i wyrozumiałość 

• Haha 3
  • Confused 1
Napisano

jestem zamieszany w to, wiec pozwole sobie przedstawic jak to wygladalo. jechales srodkiem ulicy na skuterze, przez przypadek w Ciebie uderzylem i odrazu przeprosilem na globalu (na co jest dowod w mojej skardze). ty pokazales swoja kulture i za to otrzymales pozniej kare,  a po 5/10 minutach sam zaczales mnie taranowac pod simeonem  na co mam nagranie i moglbym napisac druga skarge z ktorej stracilbys prawko. dopisz jeszcze ile razy cie taranowalem i jak wygladala sytuacja 😅. za takie klamstwa kara powinna zostac moim zdaniem wydluzona a nie usunieta. nie ladnie tak klamac a jak masz jakies dowody na to, ze cie taranowalem (raz lub kilka razy) to przedstaw a nie tylko sie tlumaczysz bez sensu. 

• Like 1
Napisano
Godzinę temu, majczi napisał:

jestem zamieszany w to, wiec pozwole sobie przedstawic jak to wygladalo. jechales srodkiem ulicy na skuterze, przez przypadek w Ciebie uderzylem i odrazu przeprosilem na globalu (na co jest dowod w mojej skardze). ty pokazales swoja kulture i za to otrzymales pozniej kare,  a po 5/10 minutach sam zaczales mnie taranowac pod simeonem  na co mam nagranie i moglbym napisac druga skarge z ktorej stracilbys prawko. dopisz jeszcze ile razy cie taranowalem i jak wygladala sytuacja 😅. za takie klamstwa kara powinna zostac moim zdaniem wydluzona a nie usunieta. nie ladnie tak klamac a jak masz jakies dowody na to, ze cie taranowalem (raz lub kilka razy) to przedstaw a nie tylko sie tlumaczysz bez sensu. 

Co chwile są jakieś skargi na ciebie za taranowanie chcesz mogę z 10 shotów na ciebie pokazać i to nie tylko na taranowanie.  :)  

• Haha 1
Napisano
41 minut temu, mikigamerq napisał:

Co chwile są jakieś skargi na ciebie za taranowanie chcesz mogę z 10 shotów na ciebie pokazać i to nie tylko na taranowanie.  :)  

warto wiedzieć bo dostałem tylko raz kare za taranowanie 😆

• Jestem za 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Kara minęła, apelacje zamykam i przenoszę do archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...