Andrys0122 Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Witam pobrałem sobie ową aplikację chciałem sobie pograć na serwerze ale po zakończeniu instalacji Rage pojawił mi się następujący błąd ( https://imgur.com/a/v2l0mWr ). Dodam jeszcze że sprawdzałem spójność plików i GTA mam zainstalowane przez Laucher Social Club Rockstar'a. Proszę o pomoc
ShoferoV Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 To nie jest błąd, po prostu musisz manualnie wskazać lokalizację gta. Klikasz ok, później po włączeniu rage odpalasz ustawienia: a następnie zjeżdżasz do lokalizacja gry i tam wybierasz folder w którym masz zainstalowane gta 5.
Andrys0122 Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 14 godzin temu, ShoferoV napisał: To nie jest błąd, po prostu musisz manualnie wskazać lokalizację gta. Klikasz ok, później po włączeniu rage odpalasz ustawienia: a następnie zjeżdżasz do lokalizacja gry i tam wybierasz folder w którym masz zainstalowane gta 5. Rage mi się w ogóle nie odpala od tego można zacząć i jak wskazuje folder z grą to ponownie wyskakuje mi to samo okno jak by nie odnajdywało gta, proszę o pomoc bo już tydzień czekam żeby zagrać
ShoferoV Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) Prawdopodobnie ścieżka, którą podajesz jest niepoprawna, upewnij się że GTA V tam zainstalowane pozwala ci je uruchomić na single player oraz że masz możliwość włączenia gta online. Podaję przykładową ścieżkę, tak jak to wygląda u mnie (mam wersję steam). Edited October 4, 2021 by ShoferoV
Andrys0122 Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 1 godzinę temu, ShoferoV napisał: Prawdopodobnie ścieżka, którą podajesz jest niepoprawna, upewnij się że GTA V tam zainstalowane pozwala ci je uruchomić na single player oraz że masz możliwość włączenia gta online. Podaję przykładową ścieżkę, tak jak to wygląda u mnie (mam wersję steam). Jak by ci to wytłumaczyć ja mam GTA przez Laucher i normalnie jak wchodzę w folder z grą to jest folder o nazwie GTA V a jak go wyszukuje przez RageMP to nagle znika i nie wiem jak to naprawić
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts