Jump to content

Problem ze znalezieniem i wskazaniem GTA V przez RAGEMP

Recommended Posts

Posted

Witam pobrałem sobie ową aplikację chciałem sobie pograć na serwerze ale  po zakończeniu instalacji Rage pojawił mi się następujący błąd ( https://imgur.com/a/v2l0mWr ).

Dodam jeszcze że sprawdzałem spójność plików i GTA mam zainstalowane przez Laucher Social Club Rockstar'a. Proszę o pomoc 

Posted

To nie jest błąd, po prostu musisz manualnie wskazać lokalizację gta. Klikasz ok, później po włączeniu rage odpalasz ustawienia:
image.png.62b1eb1f96860c579186ea7e278ea536.png
a następnie zjeżdżasz do lokalizacja gry i tam wybierasz folder w którym masz zainstalowane gta 5.

Posted
14 godzin temu, ShoferoV napisał:

To nie jest błąd, po prostu musisz manualnie wskazać lokalizację gta. Klikasz ok, później po włączeniu rage odpalasz ustawienia:
image.png.62b1eb1f96860c579186ea7e278ea536.png
a następnie zjeżdżasz do lokalizacja gry i tam wybierasz folder w którym masz zainstalowane gta 5.

Rage mi się w ogóle nie odpala od tego można zacząć i  jak wskazuje folder z grą to ponownie wyskakuje mi to samo okno jak by nie odnajdywało gta, proszę o pomoc bo już tydzień czekam żeby zagrać :(

Posted (edited)

Prawdopodobnie ścieżka, którą podajesz jest niepoprawna, upewnij się że GTA V tam zainstalowane pozwala ci je uruchomić na single player oraz że masz możliwość włączenia gta online. Podaję przykładową ścieżkę, tak jak to wygląda u mnie (mam wersję steam).
image.png.9f74ca322939522e5a0250ee96bb52a9.png

Edited by ShoferoV
Posted
1 godzinę temu, ShoferoV napisał:

Prawdopodobnie ścieżka, którą podajesz jest niepoprawna, upewnij się że GTA V tam zainstalowane pozwala ci je uruchomić na single player oraz że masz możliwość włączenia gta online. Podaję przykładową ścieżkę, tak jak to wygląda u mnie (mam wersję steam).
image.png.9f74ca322939522e5a0250ee96bb52a9.png

Jak by ci to wytłumaczyć ja mam GTA przez Laucher i normalnie jak wchodzę w folder z grą to jest folder o nazwie GTA V a jak go wyszukuje przez RageMP to nagle znika i nie wiem jak to naprawić 

• 1 year later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...