Parker Napisano 29 Września 2021 Napisano 29 Września 2021 Nick: Parker Nick osoby nakładającej kare: sheerio Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku. Krótki opis sytuacji: Witam. Jest to druga apelacja o zdjęcie kary (link do 1). Minęło już prawie pół roku, a nadal mi brak tej rozgrywki dlatego też postanowiłem napisać drugą apelację. Kara została nałożona przez moją głupotę oraz nie dokładne zapoznanie się z regulaminem serwera, rozumiem swój błąd ale czasu nie cofne ; / Proszę jeszcze raz o zniesienie bądź złagodzenie nałożonej mi kary a jestem w stanie obiecać, że przestudiuję regulamin 3 razy zanim wejdę na serwer i będę się go oczywiście przestrzegał c : Dowody: *brak* Coś od siebie: Liczę na wyrozumiałość oraz zniesienie bądź złagodzenie nadanej kary. Pozdrawiam. 2
Kosapl16 Napisano 29 Września 2021 Napisano 29 Września 2021 Dobry chłopak na klatce Dzień dobry mówił 1 1
Developer/owner proklin Napisano 1 Marca 2022 Developer/owner Napisano 1 Marca 2022 Nie akceptujemy tutaj żadnych wspomagaczy i nie potrzebujemy oszustów w naszej społeczności. Apelacja odrzucona. 2
Rekomendowane odpowiedzi