ShoferoV Napisano 29 Września 2021 Napisano 29 Września 2021 Data i godzina zdarzenia: 29.09.2021 ok 15:50 Nick oskarżającego: ShoferoV Nick oskarżonego: majczi Powód napisania skargi:celowy taran Dowody w postaci logów lub screenshotów: majczi.mp4 1
majczi Napisano 29 Września 2021 Napisano 29 Września 2021 jechałem z Maciatym na simeona, chciałem Cię szybko wyprzedzić i skręcić w lewo. niestety nie wyszlo jak mialo wyjsc a u mnie w ciebie nie uderzylem tylko wyhamowalem przed maska i dostalem strzala od tylu. chwile po tym jak master wylecial po mnie w powietrzem przeprosilem na localu ale ty juz odjechales, lepiej napisac odrazu skarge niz poczekac i sie dogadac 😅. wiec jeszcze raz przepraszam za akcje ale nie zrobilem tego celowo.
ShoferoV Napisano 29 Września 2021 Autor Napisano 29 Września 2021 @majczinie kupuje tego, następnym razem uważaj a nie zajeżdżasz drogę gdy dobrze wiesz, że obaj jedziemy na vmaxie
Sneezy Napisano 29 Września 2021 Napisano 29 Września 2021 W takim razie @majczi zostanie ukarany za taranowanie.
Rekomendowane odpowiedzi