kubeen10 Napisano 28 Września 2021 Napisano 28 Września 2021 Nick: kubeen10 Nick osoby nakładającej kare: Kamilosław Powód nałożenia kary: "Wyjście z gry podczas pościgu" Krótki opis sytuacji: Ogólnie tak miałem pościg z LSPD około 10/15 min dopóki nie umarłem. Po śmierci jeździłem jeszcze z 10 minut na skuterze i czekałem na kontynuacje pościgu ale nikt mnie nie ganiał i wyszedłem. Po 2/3 godz wracam i dostaje bana jak stałem na mechu za wyjscie podczas poscigu. Dowody: ss/filmów nie mam bo po co mam nagrywac albo ss takie rzeczy, ale jeździł za mną cały czas kolega który może udowodnić to że był pościg i że zginąłem po śmierci jeździłem z nim w aucie i nikt nas już nie ganiał wiec tak jak napisałem wyżej wyszedłem Coś od siebie: Licze na UB bo dostałem niesłusznego bana!!! 1 1
DragonuS Napisano 1 Listopada 2021 Napisano 1 Listopada 2021 Ban był słuszny, każde wyjście z serwera, podczas gdy trwał pościg, bez poinformowania o tym LSPD, bierzemy pod uwagę jako „Wyjście z gry podczas pościgu” Kara minęła, apelacje zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi