HakerXPompa12 Napisano 23 Września 2021 Napisano 23 Września 2021 (edytowane) Nick: HakerXPompa12 Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Cheaty Krótki opis sytuacji: Będąc w więzieniu zapomniałem że mam włączone oprogramowanie wspomagające i postać miała wysoki skok itd (jest w logach administracji) myślałem że jest to spowodowane jakimiś lagami na serwerze lecz okazało się zupełnie inaczej. Mijał już prawie czas który mam spędzić w więzieniu i wyświetlił mi się komunikat że otrzymałem bana na tym serwerze. Ban jest jak najbardziej słuszny i zgadzam się z werdyktem _WirluS_'a gdyż trudno jest się z nim nie zgodzić. Dowody: http://imgur.com/a/uTOM83w Coś od siebie: Liczę że otrzymam jeszcze jedną szansę i zostanę odbanowany, gdyż moją głupotą zakończyłem swoją i brata karierę na serwerze. W tamtym czasie graliśmy z bratem na jednym kompie przez co on również ma bana (IP internetu, dysk nw). Minęło trochę czasu i przemyślałem swoje zachowanie przez co doszedłem do wniosku że używanie tych programów było bez sensowne. Dostałem to na co zasłużyłem przez moje zachowanie, które nie ukrywam było słabe. Obiecać mogę że taka sytuacja się już nigdy nie powtórzy, od czasu otrzymania bana nie używam nielegalnych programów (jak zawsze musiał być jakiś impuls żeby zrozumieć co robię źle). Jestem czysty, mogę być pod nadzorem administracji i zgadzam się na warunki jakie otrzymam w zamian za UB. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez HakerXPompa12 1 1
Developer/owner proklin Napisano 1 Marca 2022 Developer/owner Napisano 1 Marca 2022 Nie akceptujemy tutaj żadnych wspomagaczy i nie potrzebujemy oszustów w naszej społeczności. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi