Jump to content

Włamanie na konto.

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, potrzebuje pomocy Administratora, chodzi o prawdopodobieństwo włamania się na moje konto oraz przepisanie na innego gracza pojazdu, oraz przelanie całej gotówki, mam log z aplikacji "Finanse" że niby przelałem pieniądze graczowi SomsiadXynaxe, ale niestety to nie prawda bo ostatni raz na serwerze byłem w kwietniu, a z log jest z sierpnia. Bardzo prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. 

Auto o którym mowa, to Infernus 5.7 id 26809.
Auto zostalo zrespione po id przez SMOD'a, kolor zostal zmieniony, doszczednie zniszczone, ale niestety nie mam do niego dostępu.
Wcześniej auto było w kolorze czarnym oraz brakowało 2 części do full tune'a. 
Również było udostępnione przeze mnie dla organizacji Black Saints Crew. 
Logów moich nikt nie zna, nikomu nigdy ich nie podawałem. 
Licze na pomoc, ponieważ odechciało mi się w tym momencie grac, dlatego że to był mój cały majątek jaki miałem oszczędzając przez 20 lvl.

EDIT.
Odkryłem że wyżej wymieniony gracz, dostał permanentnego bana od Administratora "Proklin" w dniu 03.09.2021r. 
W skardze na tego gracza był wymienony jeszcze jeden o nicku xComek, który przyznał się do zarzucanych mu czynów, lecz nie został ukarany. 
Myśle ze w tej sprawie jest głownym podejrzanym, ponieważ sytuacja się juz powtarzała, z jednym jak i z drugim graczem który został zbanowany. 
Log zawiera nick zbanowanego gracza.

Dodatkowy screenshot pokazuje 3 urządzenia które logowały się na moje konto 1 z nich pochodzi z Belgii a problem polega na ty że mieszkam w Polsce. 

Grand Theft Auto V_2021.09.23-01.13 (2).png

Screenshot_20210923-021531_Chrome.jpg

Edited by reVil
  • 1 year later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...