Andrys0122 Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Witam pobrałem sobie ową aplikację chciałem sobie pograć na serwerze ale po zakończeniu instalacji Rage pojawił mi się następujący błąd ( https://imgur.com/a/v2l0mWr ). Dodam jeszcze że sprawdzałem spójność plików i GTA mam zainstalowane przez Laucher Social Club Rockstar'a. Proszę o pomoc
olek2654 Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Wskazałeś w ustawieniach RageMP lokalizację gry? Masz pobraną najnowszą wersję gry? Jeśli nadal nie działa, spróbuj odpalić RageMP w zgodności z innum systemem. (PPM na aplikację -> rozwiąż problemy ze zgodnością -> podążaj dalej z instrukcją) 1
Andrys0122 Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 44 minuty temu, olek2654 napisał: Wskazałeś w ustawieniach RageMP lokalizację gry? Masz pobraną najnowszą wersję gry? Jeśli nadal nie działa, spróbuj odpalić RageMP w zgodności z innum systemem. (PPM na aplikację -> rozwiąż problemy ze zgodnością -> podążaj dalej z instrukcją) gdy wybieram lokalizacje i folder rockstar games to i tak jak by nie wykrywało
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts