NapalonyZiemniak69 Napisano 11 Lutego 2019 Napisano 11 Lutego 2019 (edytowane) Nick: NapalonyZiemniak69 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: multikonta/handel Krótki opis sytuacji: Po przyznaniu się do popełnionych czynów proklinowi dostałem bana Dowody: Jedynym dowodem w tej sprawie jest nasza rozmowa z Proklinem i moje konta na forum Chciałem tylko poinformować że te konta nie miały być przehandlowane za gotówkę miałem na nich wbić tylko lvl flbera i oddać je za symboliczny czteropak żubra moim znajomym i na tym chciałem zakończyć cały interes nie miałem na celu niszczenia gospodarki serwera. Coś od siebie: Na wstępie chciałbym przeprosić za to że nie zapoznałem się z regulaminem z 19stycznia i bardzo dobrze wiem że nieznajomość go nie zwalnia mnie z przestrzegania zasad.. To co zrobiłem było bardzo głupie i bardzo tego teraz żałuję I jeszcze raz przepraszam cała administracje i w szczególności Proklina Pozdrawiam.. Edytowane 11 Lutego 2019 przez NapalonyZiemniak69 8
Developer/owner proklin Napisano 11 Lutego 2019 Developer/owner Napisano 11 Lutego 2019 Biorąc pod uwagę to, że przyznałeś się do winy, oraz to, że zrozumiałeś swój błąd, jesteśmy w stanie dać Ci drugą szansę. Mamy nadzieję, że ta sytuacja więcej się nie powtórzy i że będziesz się już stosował do regulaminu. Ban zostaje zdjęty. 1
NapalonyZiemniak69 Napisano 11 Lutego 2019 Autor Napisano 11 Lutego 2019 3 minuty temu, Proklin napisał: Biorąc pod uwagę to, że przyznałeś się do winy, oraz to, że zrozumiałeś swój błąd, jesteśmy w stanie dać Ci drugą szansę. Mamy nadzieję, że ta sytuacja więcej się nie powtórzy i że będziesz się już stosował do regulaminu. Ban zostaje zdjęty. Dzięki wielkie obiecuje że już nic nie będę więcej kombinował A moje konto pozostanie jedynym
Rekomendowane odpowiedzi