bartoshhhhhh Napisano 16 Września 2021 Napisano 16 Września 2021 (edytowane) Nick: bartoshhhhhh Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: obraza administracji Krótki opis sytuacji: Siedziałem z kolegą na dc dla żartow go przejezdzalem nie sadzilem ze napisze reporta dostalem vdm byl aktualnie zmutowany i wyciszony ale poruszal sie w grze wiec z kims rozmawial napisalem kur** nie na /g tylko na czacie lokalnym i nawet do niego podszedlem i dostalem bana. Było by można też dać możliwość wypowiedzenia się graczowi z którym gadałem i do niego to napisałem @BeNiUUU całą sytuacje też po fakcie wyjaśniłem Beezemu na dc Dowody: https://prnt.sc/1svx0sh więcej wysłałem beezemu na dc Coś od siebie: Wiem, że nie powinienem mojego kolegi rozjeżdżać ale po prostu nie sądziłem, ze mnie zgłosi, od siebie chciałbym dodać, że następnym razem będę uważać i nie popełnię takiego błędu. Edytowane 21 Września 2021 przez bartoshhhhhh 2
_WirluS_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Kara minęła zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi