limfao Napisano 12 Września 2021 Napisano 12 Września 2021 Data i godzina zdarzenia: 12.09.21 kolo 15.40 Nick oskarżającego: limfao Nick oskarżonego: DjPyza Powód napisania skargi: Wymuszanie płatności na stanowisku tunera, brak możliwości sprawdzenia ceny montażu i demontażu oraz wyglądu pojazdu. Brak chęci do pełnienia funkcji tunera. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1. 2. 3. 4. Finalnie "tuner" pokazał mi jedną cześć wizualną w postaci spoilera.. Tutaj demontaż w postaci filmiku:https://www.youtube.com/watch?v=HnopWKkARGI - w tym przypadku również nie doszło do współpracy. Jest to troche smutne, że czasami trzeba sobie szukać tunera który chce normalnie pokazać montaż albo demontaż części. W tym przypadku to wygląda jakby DjPyza pracował na stanowisku tunera za kare. Mysle ze jest duzo wiecej osob, który chciałyby te stanowisko pełnić w normalny sposób. 3 31 1
W3tO Napisano 12 Września 2021 Napisano 12 Września 2021 (edytowane) Równiez chciałbym zgłosić zażalenie na owego tunera, nie wykonuje swoich obowiazków prawidłowo jak w sytuacji powyżej, dziś chciałem kupic pojazd Guardian od kolegi z organizacji .Kolega pojechał sprawdzic demont po czym DjPyza powiedział ze ma sobie sprawdzić na BS,Fivelive. (Ale napomne fakt że strony które są z demontami min BS,Fivel.vin ) Mogą byc nie wiarygodne w 100% bo nie są powiązane z włascicielem serwera w zaden sposób, są to strony autorskie graczy ,(Czyli ja mam ryzykowac bana powołując się na rzeczy napisane przez gracza co mogłby równie dobrze sie pomylic bo DjPyzie nie chce sie wykonywac jego obowiązków starannie i należycie , czyli wniosek jest oczywisty ze DjPyza jest od tego jak tyłek od wykonywania innej czynnosci, tyle chciałbym dodać od mojej osoby . Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2021 przez W3tO 1 1 9 1
DjPyza Napisano 12 Września 2021 Napisano 12 Września 2021 @W3tO zawsze mówie aby sprawdzać na forum nigdy nie poleciłem nikomu sprawdzanie demontu na BS
W3tO Napisano 12 Września 2021 Napisano 12 Września 2021 (edytowane) Gdzie na forum znajdę demont mechaniczny, poproszę o link do strony własciciela serwera gdzie bede mogl żetelnie sprawdzic sobie demont mechaniczny żebym kogos nie oszukał i nie dostał bana, moze za krótko gram tutaj i nie wiem że ktoś zrobił liste demontu mechanicznego do kazdego z pojazdu . Edytowane 12 Września 2021 przez W3tO 2
Robotek019 Napisano 16 Września 2021 Napisano 16 Września 2021 Też się wtrącę, aż szkoda że screena nie zrobiłem, Gracz ten próbował oszukać mnie na 2500 na stanowisku TUNERa, montując TURBO do Faggio2 za 10500 mówiąc ze to cena bez doliczki. Ewidentnie temu Panu znudziło się stanowisko tunera lub brakuje mu dopływu gotówki w inny sposób niż wyzyskiwanie jej od graczy. *Inny tuner zamontował to w cenie 8050. 5 1 1
W3tO Napisano 17 Września 2021 Napisano 17 Września 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 12.09.21 kolo 15.30 Nick oskarżającego: W3tO Nick oskarżonego: DjPyza Powód napisania skargi: Odmowa czynienia funkcji tunera na stanowisku . Wszystko w ws Cytuje,,Równiez chciałbym zgłosić zażalenie na owego tunera, nie wykonuje swoich obowiazków prawidłowo jak w sytuacji powyżej, dziś chciałem kupic pojazd Guardian od kolegi z organizacji .Kolega pojechał sprawdzic demont po czym DjPyza powiedział ze ma sobie sprawdzić na BS,Fivelive. (Ale napomne fakt że strony które są z demontami min BS,Fivel.vin ) Mogą byc nie wiarygodne w 100% bo nie są powiązane z włascicielem serwera w zaden sposób, są to strony autorskie graczy ,(Czyli ja mam ryzykowac bana powołując się na rzeczy napisane przez gracza co mogłby równie dobrze sie pomylic bo DjPyzie nie chce sie wykonywac jego obowiązków starannie i należycie , czyli wniosek jest oczywisty ze DjPyza jest od tego jak tyłek od wykonywania innej czynnosci, tyle chciałbym dodać od mojej osoby . Pozdrawiam ,, Licze na szybkie rozwiązanie sprawy Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 17 Września 2021 przez W3tO 2 6
DjPyza Napisano 19 Września 2021 Napisano 19 Września 2021 W dniu 16.09.2021 o 07:44, Robotek019 napisał: Też się wtrącę, aż szkoda że screena nie zrobiłem, Gracz ten próbował oszukać mnie na 2500 na stanowisku TUNERa, montując TURBO do Faggio2 za 10500 mówiąc ze to cena bez doliczki. Ewidentnie temu Panu znudziło się stanowisko tunera lub brakuje mu dopływu gotówki w inny sposób niż wyzyskiwanie jej od graczy. *Inny tuner zamontował to w cenie 8050. Mówiąc Ci "tyle ile trzeba" lub nie odpowiadając to nie jest to samo co nic.
DragonuS Napisano 14 Maja 2022 Napisano 14 Maja 2022 Nie mamy nigdzie nic na ten temat, z tego też powodu kary nie możemy nadać, jednak pomyślimy nad jakimś systemem zabiegającym takich sytuacji.
Rekomendowane odpowiedzi