Fisek Napisano 9 Września 2021 Napisano 9 Września 2021 Nick: Fisek Nick osoby nakładającej kare: @NyKo Powód nałożenia kary: 2x flood, wulgaryzmy, caps Krótki opis sytuacji: Sytuacja 1: zapytałem się co to flood i dostałem ostrzeżenie Sytuacja:2 napiasłem, dalej nwm co to flood i dostałem warna za wulgaryzmy (nie przeklnąłem!111), sytuacja 3: rozbawił mnie żart o dzieciach z afryki, napisałem XDDDDD i dostałem flood oraz caps (gdybym napisał xd albo Xd ta emotka znaczy co innego bo tak to jest poprostu smiech a xd to wyzywająca emotka z wystawionym językiem) Dowody: Coś od siebie: nie 1
T_I_M_O_N Napisano 9 Września 2021 Napisano 9 Września 2021 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez T_I_M_O_N
Fisek Napisano 9 Września 2021 Autor Napisano 9 Września 2021 (edytowane) . Edytowane 10 Września 2021 przez Fisek
Administrator NyKo Napisano 12 Września 2021 Administrator Napisano 12 Września 2021 Po pierwszym ostrzeżeniu wyjaśniłem Ci co oznacza flood, inni gracze także to zrobili, użyłeś wulgarnego skrótu za który również zostałeś ukarany, pod klawiszem F3 znajduję się taryfikator kar który powinieneś przejrzeć. Apelację odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi