dvmin Napisano 5 Września 2021 Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 01:57 05.09.21 Nick oskarżającego: dvmin Nick oskarżonego: Karolciaa Powód napisania skargi: Podwojny vdm na mnie i koledze. Najpierw prawie rozjechani przez swirow na drodze, chwile pozniej chamsko przez Karolcie. Jak widać na nagraniu nie było próby hamowania z jej strony ani przed uderzeniem ani po Nie pozdro! Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 5 Września 2021 przez dvmin 1 1 2 2
Karolciaa Napisano 5 Września 2021 Napisano 5 Września 2021 Dajcie nagranie 10 sekund przed tym jak specjalnie hamujecie przed pojazdem tak żeby to wyglądało ze was potrąciłam specjalnie. Cały czas krążyliście wkoło mnie na pracy holownika. Choć wątpię ze dacie ten filmik trochę wcześniej bo jedyne co umiecie to utrudniać graczą grę. Chociaż w tym byście mogli pokazać klase a nie być irytującymi półgłówkami 😚 6
dvmin Napisano 5 Września 2021 Autor Napisano 5 Września 2021 Tylko taki urywek nagrania posiadam, bo mam krótkie powtórki Nie wiem o jakiej klasie mówisz w momencie gdzie sami nas dzień wcześniej zaczepiliście, a potem zgłosiliście. Już nie powiem o warnie od moderacji za taranowanie gdzie stałem autem w miejscu na ręcznym. Wracając do sedna sprawy, jak mamy sprawiać aby to wyglądało jakbyś nas przejechała? Na filmie ewidentnie widać, że nie próbowałaś podjąć się ominięcia mnie, ani hamowania. Ani przed uderzeniem, ani po. Zatrzymałem się bo nie wiedziałem gdzie wolfcreed ma zaparkowany pojazd. Btw jechałem we 2ke stockowym bati, więc nawet gdybym zatrzymał się przed skrzyzowaniem, co jak widzę dla ciebie jest jakimś wykroczeniem to mogłem jechać ze 100-120 max, a nie ze jade niewiadomo ile i nagle w momencie hamuje do 0. :).
dvmin Napisano 5 Września 2021 Autor Napisano 5 Września 2021 *graczom jak coś, ale to szczegół bo tu połowa osób nie potrafi się wypowiadać, ani poprawnie pisać. 1
Karolciaa Napisano 5 Września 2021 Napisano 5 Września 2021 Nie będę się z tobą tu wykłócać ani nic poprostu przedstawiłam to jak ja to widze. No ale jak już pisałam oczywiście ze nie wstawisz filmiku przed tym bo masz coś do ukrycia a żaden program nie ma tylko sześcio sekundowej powtórki Po tym tylko utwierdzasz mnie w fakcie ze jestes zwykłym nie wypałem życiowym. Dzięki
dvmin Napisano 5 Września 2021 Autor Napisano 5 Września 2021 dobra dobra, ale nie z przymiotnikami piszemy razem jak coś 1
dvmin Napisano 5 Września 2021 Autor Napisano 5 Września 2021 (edytowane) "Po tym tylko utwierdzasz mnie w fakcie ze jestes zwykłym nie wypałem życiowym" - nie wiem czy to przypadkiem nie podchodzi pod toksyczność. No nie wiem czy jestem takim niewypałem, ponieważ aktualnie czuje, że smurfuje w życiu - firma se działa, wszystko śmiga Jak nie chcesz się kłócić to idź tam na nurka se kaske zarabiaj czy coś, albo zajmij się czymś pożytecznym irl. Pozdrawiam. Edytowane 5 Września 2021 przez dvmin 1
Karolciaa Napisano 5 Września 2021 Napisano 5 Września 2021 Niestety nie mam filmiku z dnia wydarzenia ale mam filmik z dzisiaj gdzie stoje z graczem MasterX w kolejce na zlot i nagle dvmin wjezdza nie przez przypadek w nasze auta. Tak jest przez ostatnie pare dni a pisze splakany jakas skarg Grand Theft Auto V 2021.09.05 - 17.49.48.04.DVR_Trim.mp4 e bo go ''potracilam''. 3
dvmin Napisano 6 Września 2021 Autor Napisano 6 Września 2021 Gdybym chciał was przejeżdżać to bym przejechał MasterXa który stoi na drodze. A skąd mogłem wiedziec ze drzwi od auta otworzy XD
Karolciaa Napisano 6 Września 2021 Napisano 6 Września 2021 (edytowane) Na filmiku ewidentnie widać ze skręcasz na nasze pojazdy aby je staranować. Nie mówię tu o tym że chcesz nas przejeżdżać. Proponuje czytanie ze zrozumieniem 😉 Nie będę już z tobą dyskutować . Tylko pamiętaj że też mam włączone powtórki więc trzymaj się ode mnie z daleka ☺️ Edytowane 6 Września 2021 przez Karolciaa 2
dvmin Napisano 6 Września 2021 Autor Napisano 6 Września 2021 Zrozumiałem, od teraz gdy zbliżę się na promień kilometra mój komputer się wyłączy 🤝.
dvmin Napisano 6 Września 2021 Autor Napisano 6 Września 2021 Miałem lagi jak widać a wasze auto się nie przesunęło wiec nie wiem o jakim taranie mowa. To ten caly słynny taran jak wtedy gdy stałem na ręcznym?:D
Karolciaa Napisano 6 Września 2021 Napisano 6 Września 2021 Ty to fajny lag 🤔 aż skręcił ci koła akurat na nas 🤣 weź się nie ośmieszaj
Karolciaa Napisano 6 Września 2021 Napisano 6 Września 2021 To ja też miałam laga dlatego cie potrąciłam, nie mogłam wyhamować i tak jakoś wyszło 🤣🤔
Karolciaa Napisano 8 Września 2021 Napisano 8 Września 2021 Jak widać nie tylko ja mam problem z wami i z waszym taranowaniem 🤔. Prowokujecie wszystkich a później się dziwicie ze tak wszystko wychodzi 🤷🏼♀️🙂. 2
Karolciaa Napisano 8 Września 2021 Napisano 8 Września 2021 Skarga nie na ciebie ale z tym graczem odwalasz i taranujesz cały czas 😊
dvmin Napisano 9 Września 2021 Autor Napisano 9 Września 2021 Prosił o podwózkę. Co to ma wspólnego ze mną i z ta skarga potem w ramach podziękowań zaprosił mnie do organizacji
Karolciaa Napisano 9 Września 2021 Napisano 9 Września 2021 No ja wiem co innego 😊 prosze nie kompromituj się już bo większość ludzi wie jak to wszystko wygląda 😁 nie ma po co kłamać. 1
Ssiema Napisano 12 Września 2021 Napisano 12 Września 2021 W dniu 8.09.2021 o 19:52, Karolciaa napisał: Skarga nie na ciebie ale z tym graczem odwalasz i taranujesz cały czas 😊 ale kto pytał? 2
dvmin Napisano 25 Września 2021 Autor Napisano 25 Września 2021 karolcia ludzi zabijasz o twoim koledze Shizuo nie wspomne bo obok tego mam 4 filmy 4x vdm na mnie w tym jeden perfidny:) 1
MichalJumper Napisano 5 Października 2021 Napisano 5 Października 2021 Szanowny kolego @dvmin, z racji iż jest to skarga na kobietę to ją odrzucą, ponieważ żyjemy w kraju, w którym dyskryminują mężczyzn Pozdrawiam, trzymaj się i tak mam nadzieję, że to stworzenie zwane kobietą zostanie ukarane chłostą za swe czyny 2 2
Rekomendowane odpowiedzi