ayzyy Napisano 4 Września 2021 Napisano 4 Września 2021 Data i godzina zdarzenia: 1 Września 2021 godzina 13;12 Nick oskarżającego: ayzyy Nick oskarżonego: Wjezdz4am Powód napisania skargi: Przy sprzedaży auta dogadaliśmy się że reszta kwoty (której nie miał ) zostanie oddana w wyznaczonym przeze mnie terminie. Sporządziliśmy umowę ( sugerowaną na graczach z większym stażem bo ja też miałem taką sytuacje) i rozeszliśmy się. Postanowiłem mu podać numer telefonu ( prawdziwy ) żeby mnie poinformował gdyby już był na serwerze bo wiadomo nie każdy może siedzieć cały dzień.. cisza, czas minął tak że proszę o pomoc w tej sytuacji. Z góry przepraszam że screeny są zrobione telefonem ale tylko taką miałem możliwość na tamten moment. Gdy będzie taka potrzeba to mogę je poprawić, ale myślę że wszystko jest widać. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Zostały załączone niżej 2
_WirluS_ Napisano 2 Maja 2022 Napisano 2 Maja 2022 Wjezdz4am Został zbanowany za oszustwo finansowe. Zamykam i przenoszę do archiwum 1
Rekomendowane odpowiedzi