Skocz do zawartości

Skarga na gracza MiLeRs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: wstawiam różne dowody więc do każdego z nich wpisze datę

Nick oskarżającego: CANCEL

Nick oskarżonego: MiLeRs 

Powód napisania: Utrudnianie gry/ Ciągłe zawracanie gitary bez powodu, Z racji iż sytuacje wiele razy się zdażały postanowiłem napisać ogólną skargę ze wszystkimi dowodami.
skargi/Dowody w postaci logów lub screenshotów:unknown.pngunknown.png
unknown.png  30.08.21 16:38
unknown.pngunknown.png 30.08.21 17:22

unknown.pngunknown.pngunknown.pngunknown.png  30.08.21 17:42

26.08.21         12:25

03.09.21      17:36

PODPINAM KOLEJNE ZACZEPKI GRACZA MILERS

04.09.21   17:27

04.09.21           17:49

Edytowane przez CANCEL
Dodanie kolejnych dowodów
  • Haha 10
Napisano (edytowane)

Po pierwsze czemu dajesz nagrania i ssy ktore juz wstawiales we wczesniejszych skargach? Po drugie w ostatnim filmiku nie zrobiłem nic złego/nie obraziłem cie w zaden sposob tak jak na tych ssach "30.08.21 17:42" które wrzuciłeś. 

Edytowane przez MiLeRs
  • Jestem za 1
Napisano
8 minut temu, MiLeRs napisał:

Po pierwsze czemu dajesz nagrania i ssy ktore juz wstawiales we wczesniejszych skargach? Po drugie w ostatnim filmiku nie zrobiłem nic złego/nie obraziłem cie w zaden sposob tak jak na tych ssach "30.08.21 17:42" które wrzuciłeś. 

Pewna osoba powiedziała abym wstawił wszystko co jest z tobą związne więc wywiązuje się z tego 

Napisano
Teraz, CANCEL napisał:

Pewna osoba powiedziała abym wstawił wszystko co jest z tobą związne więc wywiązuje się z tego 

to nie jest dobre uzasadnienie, skoro te poprzednie były wstawiane i zostały rozpatrzone to z jakiego powodu wstawiasz je znowu z nowymi ssami i filmikiem, ktory tak naprawde nic nie wnosi, bo nie poszła zadna obraza w twoja strone :)

Napisano

zacytuj mi z filmiku z dzisiaj i ssów z dnia 30.08.21 17:42 co złego powiedzialem w twoja strone 

Napisano (edytowane)

Kolejne 2 filmiki nic nie wnoszące. W tym momencie zasmiecasz i nie podajesz zadnych dowodow. Pozdrawiam

Edytowane przez MiLeRs
Napisano
27 minut temu, CANCEL napisał:

czytaj uważnie ;)

ciebie tez sie to tyczy

• PJOTER2003 odblokował ten temat
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Wyciąganie starych ss, sytuacji sprzed xx czasu nie jest najlepszym pomysłem, co nie oznacza, że toleruję takiego typu zachowania.

Kto i kiedy rozpoczął konflikt, nie mogę stwierdzić, może nawet i być, że jesteście obaj winni,

z tego też powodu jedyne co mogę zrobić w tej sytuacji to kierować się dowodami, @MiLeRs otrzymuję kare za toksyczność oraz ostrzegam, jeśli nie przestaniesz dodawać nieśmiesznych komentarzy, jak i szukać momentu na zaczepki, w stronę @CANCEL może się to dla ciebie źle skończyć, działa to w obie strony tak samo tyczy się to wszystkich niewymienionych.

Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.

• Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...