OskarekBetter Napisano 3 Września 2021 Napisano 3 Września 2021 (edytowane) Nick: OskarekBetter Nick osoby nakładającej kare:WirluS Powód nałożenia kary: Ciagle kary brak poprawy w zachowaniu Krótki opis sytuacji: Co tutaj mowic, nie umialem sie zachowac Dowody: brak Coś od siebie: Witam, moze i mam duzo kar na serwerze i nie jestem z byt lubiany, wiem o tym ze wiele graczy nie chce mojego powrotu na serwer ale serio zmienilem sie. Mysle ze 11 miesiecy dalo mi do myslenia i dostalem nauczke. Obiecuje ze poprawilem swoje zachowanie oraz stosunek do ludzi, przyrzekam ze nie popelnie zadnej kary serwerowej oraz przepraszam administracje za moje zachowanie Edytowane 5 Grudnia 2021 przez OskarekBetter 8 12 9
_WirluS_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 @OskarekBetterJest to już twoja trzecia apelacja, minęło trochę czasu. Jeśli nadal chcesz powrócić wcześniej, mogę się zgodzić na warunkach, że twoje zachowanie się poprawi, potraktuj tę szansę jako ostatnią.
OskarekBetter Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Napisano 30 Kwietnia 2022 Cześć, bardzo chciałbym wrócić, zrozumiałem swój błąd i obiecuje że takie zachowanie się już nie powtórzy
Rekomendowane odpowiedzi