ShoferoV Napisano 3 Września 2021 Napisano 3 Września 2021 Data i godzina zdarzenia: 03.09.2021 15:00-16:00 Nick oskarżającego: ShoferoV Nick oskarżonego: Foszik Powód napisania skargi: Oszustwo przy handlu. Na screenach widać iż podaje on 150k demontu, u tunera jest nie całe 110k. Sprawę chciałem załatwić polubownie i zaproponować mu zwrot połowy różnicy tj. 20k, niestety gracz tłumaczył się tym, że on demontu nie sprawdzał a sam zapłacił 175k za montaż (nawet jeśli tak było to demont bez doli wynosiłby 130k), co zmusiło mnie do napisania skargi. Jako że screeny pochodzą z discorda dołączam nagranie na którym potwierdzone jest, że to ten sam użytkownik. Dowody w postaci logów lub screenshotów: foszik6.mp4
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 @Foszik wypowiedz się.
Foszik Napisano 3 Września 2021 Napisano 3 Września 2021 No powiem szczerze, że oszukiwać tutaj nie ma co. Tak jak widać wyraźnie na nagraniu oraz ss'ach mówiłem wielokrotnie, iż demontu pojazdu nie sprawdzałem. Napisałem już do pana ShoferoV na Discord, że oddam pieniądze od razu kiedy będę miał możliwość wejścia na serwer.
ShoferoV Napisano 3 Września 2021 Autor Napisano 3 Września 2021 Tak jak powiedziałem w rozmowie prywatnej BYŁEM gotów ustąpić połowę jednakże z powodu moim zdaniem olania mnie i podawania wymijających argumentów w postaci "nie sprawdziłem demontu" żądam zwrotu całości różnicy tj. 40k
PJOTER2003 Napisano 5 Września 2021 Napisano 5 Września 2021 @ShoferoV @Foszik sprawa została już rozwiązana?
ShoferoV Napisano 5 Września 2021 Autor Napisano 5 Września 2021 Gracz zgodził się na zwrot 40k, czekam aż to nastąpi.
Rekomendowane odpowiedzi