Bartek02 Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Witam na początek : AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz Pamięć Ram : 8,00 GB Karta Graficzna: RTX 2060 GAMING OC PRO 6GB Mam problem z lagami na serwie nie wiem już czym to może być spowodowane normalnie gram na grafice Ultra miałem spadki podczas chodzenia postacią lub podczas jazdy do 1,2 fps i po chwili wraca 70-80 fps na Ultra, na początek myślałem ze serwer jest zbyt wymagający i zszedłem do wysokich ale problem nadal występuje bez żadnej różnicy więc zszedłem do najniższej grafiki wszystkie wygładzanie krawędzi off itp i dalej to samo ogólnie jest to problem zazwyczaj w momencie kiedy dojeżdzam na np na mirror gdzie jest dużo graczy i nie chodzi mi tu o spadek z 70 do 40 fps bo to mi nie przeszkadza i wiem że jest tu dużo aut z tune i to przez to ale czasem nawet jest taki lag że trzyma przez kilka sek ogólnie na online wszystko śmiga elegancko na fabule to już wgl więc nie wiem czy wina może leżeć po stronie internetu ze raz takie spadki są raz nie i na każdej grafice są takie same ? czasem też budynki się wczytują podczas jazdy ale tylko na Fivelife na fabule, online cała mapa jest wczytana
Bartek02 Posted September 13, 2021 Author Posted September 13, 2021 Cześć, jakby kogoś interesowało jak naprawiłem to co jest napisane na górze to dokupiłem 8GB ram samo gta zużywa mi 7gb ramu dlatego w silnglu i na online było wszystko git na Rage juz teraz zużywa 9 GB i cały HUD serwera chodzi mi dużo lepiej i lagów już nie ma więc 16 wystarcza .
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts