peWNTuwoey. Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Witam, otóż gdy chce wejść na rage to pierw włącza sie social club tylko że w trybie offline i nie mam możliwości ani wejść na singla gta v ani na rage, ktoś wie co zrobić?
sheerio Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Spróbuj jak kolega wyżej napisał wyłączyć zaporę/antywirusa. Jeżeli to nic nie da to spróbuj zrestartować router lub użyj VPN'a. Zapewne trafiłeś na adres IP blokowany przez Rockstar.
peWNTuwoey. Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 19 godzin temu, Towarzyszu napisał: Może zapora blokuje ? 7 godzin temu, sheerio napisał: Spróbuj jak kolega wyżej napisał wyłączyć zaporę/antywirusa. Jeżeli to nic nie da to spróbuj zrestartować router lub użyj VPN'a. Zapewne trafiłeś na adres IP blokowany przez Rockstar. Spróbowałem wyłączyc zapore - dalej to samo Próbowałem używać tego VPN'a ale to się co chwile rozłącza, nie ma zbytnio stabilnego vpna który by się od razu połączył lub żeby lagów nie było. Próbowałem na wszystkie sposoby ~5 typów vpn to z każdym mam problem. Jeden nie chce połączyć w ogóle, na drugim są lagi a na 3 włącza mi sie zwykłe gta v z czego nie dokońca się włącza bo jest cały czas ekran ładowania. Resetowałem router i też nie działa
peWNTuwoey. Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 Nie mam pojęcia co zrobić jeszcze by to zadziałało
Towarzyszu Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 (edited) Dodam od siebie jeszcze przeinstaluj RAGE i sprawdź spójność plików GTA. Edited August 31, 2021 by Towarzyszu 1
Guziol542 Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Podobny problem miałem w ubiegłą niedziele i nie mogłem wcale w wejść na stronę Rockstara ani zalogować się na social club. Jedynie pomogło wyłączenie neta na 1h i zmianę ip.
peWNTuwoey. Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 8 godzin temu, Guziol542 napisał: Podobny problem miałem w ubiegłą niedziele i nie mogłem wcale w wejść na stronę Rockstara ani zalogować się na social club. Jedynie pomogło wyłączenie neta na 1h i zmianę ip. w jaki sposób zmiana ip?
Guziol542 Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Ja mam zmienne ip od dostawcy internatu, ale też muszę dłużej poczekać, bo gdy odłączę modem od sieci to po kilku minutach nie zmienia mi się ip.
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts