WeteranPL Napisano 23 Sierpnia 2021 Napisano 23 Sierpnia 2021 Nick: WeteranPL Nick osoby nakładającej kare: Sheerio Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Ogólnie wczoraj stałem na mirrorze i biłem się na trybie dm z innymi graczami nagle jedna z tych osób wzięła seminole i uwziął się na mnie i zaczał mnie notorycznie rozjeżdrzać po czym otrzymał zakaz prowadzenia, ja byłem wtedy zdenerwowany i oznaczyłem go na /g i napisałem: @99 ez fra*****e po czym otrzymałem wyciszenie na 3 dni za toksyczność. Dowody: wszystko w logach godzina ok. 23:00 22.08.2021 Coś od siebie: Jest to moja pierwsza kara i nauczyłem się żeby takie sytacje porostu ignorować i nie robić sobię szkody, chciałem jeszcze zaznaczyć że w tym momencie działałem chwilą i nie przemyślałem następstw lecz słowo było zacenzoruwane bo może to poprawi moją sytuację. Proszę o szybką odpowiedź z góry dziękuje.
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 Kara byłą słuszna, a jej termin minął. Apelację zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi