AlaNoseK Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Witam odpaliłem fivelife po dłuższej przerwie gracz @xComekwłamał mi się konto. ~~~ https://imgur.com/wwjMoMW ~~~ 1
Kosapl16 Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Chciałbym dołączyć to że to już nie 1 razy gdy gracz @xComek włamuje się na konta graczy i okrada ich z majątku 1
sheerio Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Przede wszystkim wybrałeś nieco zły dział do zgłoszenia problemu. Najlepiej zrób to na dziale skarg, na graczy. Również ową sprawę możesz zgłosić w prywatnej wiadomości na Discordzie komuś z Głównej Administracji.
xComek Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 witam serdecznie, dla ułatwienia sprawy administracji chciałbym powiedzieć że duża ilość osób ma takie same hasło tu jak na innych serwerach, niekoniecznie na platformie ragemp, no i authenticator google nic nie daje bo jest zjebany, to nie pierwszy raz owszem, i nie wchodzę na serwer od dłuższego czasu więc zarazem ostatni włam. pozderki dla wszystkich, milego dnia. (ps a ciebie @Kosapl16 nikt o to nie pytał, miłego dzionka rowniez)
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Gracz zostanie ukarany. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts