Hudzikowskyy Napisano 20 Sierpnia 2021 Napisano 20 Sierpnia 2021 Nick: Hudzikowskyy Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: włamania na konta Krótki opis sytuacji: w tej chwili grałem w coś innego Dowody: Coś od siebie: A wiec witam po przerwie Pierwsza sprawa chciałbym wszystkich przeprosić którzy ucierpieli w tej sytuacji która odbyła się pare miesciecy temu oraz Administracje. A wiec wszystko się zaczęło 19.02.21 dostałem wtedy bana na five life nie wiedziałem o tym dopiero po 2/3 min dowiedziałem się od kolegi który mi wysłał na dc zdjęcie bana odrazu napisałem na discordzie serwera ale nic mi nie odpisano. Nie uszło dużo czasu napisał do mnie jakiś stary gracz nie znam go podobno weszłam w jakiś link i miał wszystkie dane żeby wejść na moje konto i nie tylko dostałem jakiegoś wirusa na komputer o którym nic nie widziałem dowiedziałem się po banie ze jakoś sterował tym wszystkim przez moj komputer za bardzo tego nie rozumie wszystko jest na ss niżej doliczyłem wszystkie zdobyte ss ze wszystkiego co mogłem chciałbym jeszcze raz przeprosić bo to tez moja wina mogłem nie wchodzić w żadne linki ale No niczym się za bardzo nie różniły na pierwszy rzut oka pisałem niejedno krotnie do proklina jak ino coś ten gracz wysłał a po czasie napisałem czy coś da się z tym zrobi nie dostałem odpowiedzi wiec dlatego pisze tu. Poprosił bym o powrót na server ponieważ strasznie na nim ni się dobrze grało jak ino miałem wolny czas wchodziłem na niego i grałem teraz brakuje czegoś właśnie tego rage, mailem dużo przyjaciół na nim i dużo przekonało się ze nie jestem taki jak się wydawało jak porozmawiali ze mna dłużej, nie chciałem nikomu zaszkodzić na tym serwerze i raczej nie mailem wrogów. Przepraszam za słaba jakość zdj(zdj przybliżone nawiązują do chatu) Z góry dziękuje. Pozdrawiam Hudzikowskyy 6 6
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 Na konto nałożony jest ban permanentny, nie masz możliwości powrotu na serwer. Dodatkowo dochodzi fakt, że koncie są już inne bany i pokaźna historia kar. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi