MaxPayne420 Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Witam, mam taki problem, że wysłałem CV do mech na mirrorze jednak było jedno wolne miejsce. Jednak jak przyjechałem prawdopodobnie się spóźniłem i ktoś już zajął to miejsce. Pojechałem zatem do urzędu by zobaczyć oferty była możliwość w rockfordzie kliknąłem pojechałem i nadal nie miałem informacji, że mogę się zatrudnić. Pomyślałem, że znów ktoś mnie ubiegł, wróciłem do urzędu a tam nadal pokazuje że jest wolne miejsce. Ani w mirrorze ani na rockfordzie nie wyświetla mi się przycisk do zatrudniania się, co mam robić
sheerio Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Jeżeli zablokowało Ci możliwość złożenia CV/zatrudnienia się to odczekaj co najmniej 30 godzin. Jest szansa, że wtedy wszystko wróci do normy, tak jakbyś normalnie utracił etat. Również jeżeli wcześniej sam zwolniłeś się z jakiegoś stanowiska to przyblokowało Ci to możliwość ponownego wysłania CV na jakiś czas.
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts