Skocz do zawartości

KNAY - event mikołajkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:  KNAY

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: speedhack

Krótki opis sytuacji: Podczas pierwszej próby przechodzenia eventu mikołajkowego zaczęło mnie cofać i przyśpieszać. 

Dowody: 

Coś od siebie: Grałem wtedy na internecie moblinym z pingiem raz 30 a raz 300 co przełożyło się na lagi, gra mi się cofała i po chwili teleportowało do przodu bo ping spadał. Dodam też, że grałem od samego początku i nigdy nie sprawiałem problemów. Zawsze starałem się raczej pomóc i zapraszałem graczy na serwer. Jeśli będzie to możliwe to prosiłbym chociaż o skrócenie tej blokady.

• Haha 1
  • Developer/owner
Napisano

Problem w tym, że mamy twarde dowody w zapisach czasów i raportów antycheata z tamtego dnia.
Do tego jeśli dobrze pamiętam założyłeś drugie konto zaraz po banie, i wykonałeś kolejny przejazd, też z przekłamanym wynikiem. Same wejście na serwer mimo aktywnego bana jest już dodatkowym łamaniem regulaminu.
Do tego antycheat wyłapywał Cię nie tylko na torze ale i np. na nurku.

Nie jesteś jedyną osobą, która gra z lagami czy dużym pingiem, jak wyjaśnisz to, że inni nie mieli takich sytuacji?

Napisano

Nie wyjaśnię Ci tego w żaden inny sposób bo nie mam ani tego nagranego ani nic, logi jak widać też są na moją nie korzyść. Co do drugiego konta masz racje, pod wpływem emocji zrobiłem drugie konto i wtedy użyłem Cheat Engine do przyśpieszenia gry. Tylko po to ,żeby zobaczyć czy bez zgłaszania tego dostane blokadę. Patrząc na to już z perspektywy czasu wiem, że już to mogłem sobie darować. Żałuje swoich czynów i mam nadzieję ,że da się to jakoś rozwiązać.

• Developer/owner
Napisano

Z racji, że jestem przekonany w 100%, że oba przejazdy były wykonane z użyciem cheatów, chociażby z racji, że dziwnym trafem drugi przejazd z cheatami miał praktycznie identyczny czas co ten wcześniejszy "z lagami" to mam dla Ciebie dwie opcje:

1. Czyścimy cały majątek konta i zdejmujemy bana.

2. Czekasz aż kara minie.

Wybór należy do Ciebie.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...