Piw3lek Napisano 18 Sierpnia 2021 Napisano 18 Sierpnia 2021 Nick: Piw3lek Nick osoby nakładającej kare: Kamilosław Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Napisałem na chacie "JP- JestemPiw3lek Panowie". Nie widzę w tej wiadomości nic toksycznego, poza wykluczeniem damskiej części chatu, o której zapomniałem wspomnieć, za co bardzo przepraszam. Wiadomość jest moim przedstawieniem się, a w pierwszej części jego skrótem. Nie ma w tym nic toksycznego, gdyż wyjaśniłem po "-", co oznacza skrót. Proszę o wskazanie dokładnego miejsca toksyczności, a jeśli takowego nie ma, proszę o zdjęcie mute na chat Dowody: Coś od siebie: Nie ma tu nic do dodania. Sprawa jest jasna, ponieważ nie byłem toksyczny, nikogo nie obraziłem, ani nie użyłem żadnego przekleństwa. Jedynie się przedstawiłem, a wasze zachowanie uważam za uderzające w moją osobę i dyskryminujące mój nick, jak i imię(Paweł). 1 1 1
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 Użyłeś skrótu, którego najpopularniejsze określenie zna każdy i jest on toksyczny. Za to dostałeś karę, nie ma znaczenia jak postawiłeś go rozwinąć. Apelacja odrzucona. 1
Rekomendowane odpowiedzi