Skocz do zawartości

Gdzie opłaca się pracować? Ile zarabia się w pracach? [02.03.2021]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oby tak dalej. Dobra robota. 

A tutaj konwojent dzisiejszy przez 30 minut😎

271590_screenshots_20190506204238_1-1.jpg

• Thanks 1
Napisano

Tragedia. Starałem się optymalnie dobierać trasę. Od poniższych zarobków trzeba jeszcze odjąć ~350$ wydane na paliwo.

JcoYICE.jpg

• Thanks 1
Napisano

Loty bez premii vs z premią.

sdamolo0t 2.png

• Thanks 1
Napisano

Podsyłam kolejną pracę nurka😉

download.jpeg-1.jpg

• Thanks 1
Napisano (edytowane)

Oraz 4 kolejne 😆

271590_screenshots_20190517140117_1-1.jpg

271590_screenshots_20190518194302_1-1.jpg

271590_screenshots_20190518192733_1-1.jpg

271590_screenshots_20190520202236_1-1.jpg

Edytowane przez BebokZPolski
Dodatkowe zdjęcie
  • Thanks 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

@JoeJamesVernitch Prosze bardzo pizzaboy 1 vs pizzaboy 2. może jak zrobie jeszce kuriera 1 vs 5 to ci to w ładną całość wszystko zrobie?

pizaboh.png.aa8b9c44a8e647ffe5cb5b37b45f3117.png

• Thanks 1
Napisano
26 minut temu, Szachtimus napisał:

może jak zrobie jeszce kuriera 1 vs 5 to ci to w ładną całość wszystko zrobie?

Jam masz chęci to możesz ja nie zmuszam 😂

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

moze tez sie pochwale ;d znalezione na dysku 😜 

loty.png.7bc083471bc3e2e292c0cd2bccd37136.png

• Thanks 1
  • Haha 1
Napisano

Śmieszne pieniądze w porównaniu do sadownika. Chyba powinno się to zmienić :classic_huh:

image.png.3a8385c6fe729a57d0a40fe46ca41e31.png

• Like 2
  • Thanks 1
  • JoeJamesVernitch zmienił tytuł na [Poradnik w przebudowie]
Napisano

Nie mam screenów, bo jestem staroświecki i wszystko zapisuję na kartce, ale podzielę się z Wami wynikami mojego małego eksperymentu dotyczącego zadań dziennych:
Pizzaboy1: 22 minuty | 260$
Pizzaboy2: 24 minuty | 556$
Magazynier: 13,5 minuty | 261$
Kowbojent: 24 minuty | 725$
FLber2: 41 minut | 1499$

Dodam, że to ostatnie zadanie było robione w iście laboratoryjnych warunkach tuningowanym Sultanem w środku nocy na pustym serwerze przy dość zachowawczej jeździe nie rozbijając auta. Jak znajdę czas, cierpliwość i stabilność połączenia z serwerem pozwoli to zrobię zadanie dzienne żółtą mordą taksówką w celu porównania efektywności obu metod.

• Like 2
Napisano

Poradnik zostanie reaktywowany w najbliższym czasie.

• JoeJamesVernitch zmienił tytuł na Gdzie pracować? Ile zarabia się w pracach? [01.11.2019]
Napisano

ref.😁

Zapraszam do pomocy w dokończeniu poradnika😍

• JoeJamesVernitch zmienił tytuł na Gdzie opłaca się pracować? Ile zarabia się w pracach? [01.11.2019]
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
3 godziny temu, oszowsky napisał:

Jest to aktualne?

Większość pracy tak

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Hmmm... no to może i ja dorzucę coś od siebie. Sam osobiście jestem dość świeżym graczem, gram może niecałe 2 tygodnie po namówieniu przez parę osób. Zerkając w dział poradników od razu w oczy rzucił mi się własnie ten... jednak niestety drugą rzeczą, która została przeze mnie zauważona zaraz po tym była data kiedy owy poradnik został opublikowany... oraz ostatnie wpisy tutaj. Do tego masa pustych tabelek... to też postanowiłem dodać tutaj moje 5 groszy, w końcu czemu nie ;)

Zaczynając od początku...
Metodologia ? Bardzo prosta :) Zaczynam pracę, pracuje przez dokładnie godzinę, starając się ograniczać przy tym przestoje do minimum... wiadomo, że czasem coś tam odpisało się na /g, zerknęło się na telefon czy coś.. ale generalnie uważam, że wyniki te są dość miarodajnie ;) Wiadomo... każdy wyciągnie z lekka inną kwotę, jest wiele zmiennych, wiele w wielu pracach zależy od szczęścia... ale to mniejsza o to ;) 

Jestem osobą, która nie grinduje non stop tylko jednej pracy bo zarobki na niej są ponoć najlepsze. Wychodzę z założenia, że gra ma dawać przyjemność to też i pracuje na tym na  co aktualnie mam ochotę... sprawdzenie przy okazji zarobków pozwoliło połączyć przyjemne z pożytecznym... to też pare, dość subiektywnych ale jednak słów podsumowania :

Magazynier : Paaaanie Booooziu ratuj... moja noga postanie tam tylko na zadania dzienne. nie wyrobiłem całej godziny, ponieważ po 50  minucie wyrzuciło mi internet... ale chodzenie kolejne tyle, samemu, ze skrzynką między półkami... nigdy więcej, po prostu nie haha
Pizzaboy1 : O dziwo pracowało mi się tu nawet przyjemnie. Raz rozbiłem się o słup tracąc 30 minut na liczniku... drugi raz ktoś mnie jakimś cudem przejechał i znowu straciłem 30 minut.... jednak praca była na tyle w porządku, jeszcze przy rozmowie z kimś, że postanowiłem podejść po raz 3 i wyroobić całą, godzinę na raz... udało się ;) Zarobki i doświadczenie w porównaniu do 2 pracy na start - magazyniera - są słabsze... ale jednak praca w sobie, dla mnie osobiście jest dużo przyjemniejsza ;)
Fotograf : Będę szczery... nie próbowałem. Nie posiadam samochodu to też stwierdziłem, że nie ma nawet sensu się w to bawić.
Sprowadzanie : Co tu dużo mówić. Praca raz na godzinkę, 400$ i 100 doświadczenia wlatuje... przyjemne oderwanie od pracy gdzie indziej.
FLber: Aaaaah, taksóweczki. Jedna z prac gdzie osobiście pracowało mi się najprzyjemniej o ile nie najprzyjemniej ze wszystkich. Może i zarobki oraz doświadczenie powalające nie są... ale jeżeli ktoś chce się oderwać, zrelaksować i po prostu pojeździć sobie po mieście.. jak njabardziej, super sprawa
Konwojent : Podobnie jak taksóweczki, meeega przyjemna praca. Łącząca przyjemne z pożytecznym, kaska leci, doświadczenie też... co można chcieć więcej. Pracę wykonywałem z urwanymi drzwiami... może nie wiele ale jednak myślę, że bez tych animacji leci to troszkę sprawniej
Kurier: 3 praca, po dwóch poprzednich, która sprawiła mi najwięcej przyjemności. Co tu dużo mówić, jeżdżenie po mapie, bieganie z paczkami... schemat podobny do poprzednich, a jednak troszkę się różniący. Jest jednak uważam dosyć "niestabilna". Dlaczego ? Czasem trafił sie kurs, że między wszystkimi 5 punktami miałem o 1,5km. Potem natomiast... dojechałem do 1 punktu... i stojąc w miejscu samochodem, na piechotę rozniosłem wszystkie 5 paczek, ponieważ punkty pojawiały się tak blisko siebie.
Pizzaboy2 : Tu mam mieszane uczucia. Ta blista jeździ jak jeździ ale mimo wszystko jest okej, pracowało się całkiem przyjemnie. Co do pieniążków i doświadczenia... wszystko widać niżej ;) Nie dopracowana pełna godzina, ponieważ po 55 minutach pracy zbugował się punkt oddania i można było stać centralnie w nim - pizzy nie zaliczało.
Nurek : Osobiście nie przypadł mi do gustu. Wyrobiłem licencje, poszedłem zobaczyć jak to wygląa... iiii się zawiodłem. Wiem, że wiele zależy od szcześcia... ale momentalnie wywiało mnie na drugi koniec jeziora, a na jego dnie same śmieci. Jednakże jest to robota w sam raz na oglądanie sobie obok jakiegoś filmu czy też robienie lekcji.
Holowniki : Dla mnie... też bardzo przyjemna robota. Raz do auta 500 metrów i stoi ono sobie od tak na ulicy. Raz 800 metrów... ale jest gdzieś na podwórku i trzeba się nieźle nagimnastykować tym holownikiem coby je podczepić. A raz 10km, na drugi koniec mapy i to jeszcze w połowie drogi na MC... było zabawnie ;)
Sad: Sad ? Cóóż... 12 poziom wbiłem właśnie dzisiaj więc stwierdziłem, że na szybko, zrobię godzinną rundkę i zobaczę co i jak... jest okej, wiem, że to pierwszy poziom pracy. Doświadczenia ogrom, kaski nie aż tak... ale i tak bardzo przyjemnie, a to chyba najważniejsze... prawda ? :P Dodam jeszcze, że robiłem cały czas pierwsze zlecenie.
Loty widokowe : Nie wiem, nie wypowiem się... jak wbije 15 poziom to zapewne wyrobię licencje i pójdę sprawdzić jak wyglądają ;)

Tak to się mniej więcej prezentuje. Do prac "jeżdżonych" można by odjąć około 50$ na paliwo, którego dotankowanie było konieczne aby móc wyrobić całą, godzinną turę. Jednak.. no nie oszukujmy się, to grosze. Jeżeli chodzi o premie - toj est coś co wbija się można powiedzieć samo, przez przypadek... więc czy ja wiem czy jest sens je doliczać/odliczać ? Zostawiam tak jak jest

Przechodząc do sedna... poniżej konkretne screeny ukazujące wyniki po godzinie pracowania na danej pracy :

NVdaLMs.png
6TVMKSI.png
YUNOM1T.png
yfPiA4I.png
9Nfr4Yu.png
Zr1PJKW.png
hjLqxM8.png
JkbPd3q.png
IyM3MkT.png

Może dla kogoś będzie to pomocne bo akurat będzie tego szukał... tak jak ja 2 tygodnie temu ;) 
@JoeJamesVernitch czy nadal chcesz aktualizować poradnik ? Może się jeszcze na coś przydam hah :P Albo coś z tego wyżej będzie potrzebne :)

Co więcej... miłego pracowania i dorabiania się wirtualnych dolarków ;)

• Thanks 1
Napisano

@kartovelek
+ dla ciebie prawdzie aczkolwiek śmieszne opisanie wszystkich, oprac na których byłeś. 

Poradnik trochę zaniedbany przez to że nie mam tyle czasu ile miałem kiedyś by tworzyć poradniki. Ale zachęciłeś mnie swoją wypowiedzią, by go trochę odświeżyć i uaktualnić.

Napisano

Uaktualnienie tego poradnika było by naprawdę pomocne :D

• Like 1
  • Dodaj nową pozycję...