Skocz do zawartości

Lucky. ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Lucky.

Nick osoby nakładającej kare: Proklin 

Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera

Krótki opis sytuacji: Witam gdzieś od końcówki kwietnia przestałem grać codziennie na serwerze, było wiele powodów. Lubiłem tu wracać w wolnych chwilach raz na miesiąc teraz w okresie letnim trochę rzadziej dziś niestety tą przyjemność mi odebrano. Po pobraniu aktulizacji zastał mnie ban.

Dowody: brak

Coś od siebie: Zawsze grałem uczciwie nigdy nie miałem bana na tym serwerze, nie wiem nawet z czego mam się tłumaczyć. Widziałem wiele błędów serwera zawsze każdy zgłaszałem na serwerze lub przez forum nigdy nie chciałem żadnego wykorzystać bo wiedziałem że to wiąże się z banem. Piszę tą apelację, ponieważ spędziłem tutaj dużo godzin na uczciwej pracy i nie chce tego kończyć. Przykro mi że po wejściu na serwer przywitał mnie ban i proszę o jego cofnięcie. 

• Jestem za 10
  • 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Ban jest za bugowanie udźwigu ekwipunku. To chyba nie jest uczciwa gra?

• Haha 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Tak to jest nie uczciwa gra. Mogę wiedzieć kiedy to zrobiłem z jakimi przedmiotami i jeśli to było w czerwcu dlaczego wtedy nie byłem na serwerze (był to miesiąc w którym góra dwa dni byłem na serwerze)? Jedyna realna data mogła być gdzieś końcówka kwietnia początek maja później eq używałem jedynie do przenoszenia przedmiotów do depozytu. Tego bana uważam za jakąś pomyłkę gdyż nie wiem nawet jak taka czynność bugowania wygląda i na czym polega.

• 5 miesięcy temu...
  • Developer/owner
Napisano

Nie akceptujemy tutaj żadnych wspomagaczy i nie potrzebujemy oszustów w naszej społeczności.

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...