Pawelkosa Napisano 17 Sierpnia 2021 Napisano 17 Sierpnia 2021 Nick: Pawelkosa Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Dnia 16.08.2021 Na salonie samochodowym, było tam wiele osób między innymi Pan Proklin podszedłem do Pana Proklina i emotką pukanie zacząłem pukać w jego postać. Wyszedł przed salon i zaczął do mnie strzelać pokazałem kilka innych emotek i między innymi środkowy palec to nie miało na celu nikogo obrazić ponieważ wiem jakie są konsekwencje obrażania administracji było to w celach humorystycznych przez to że wcześniej do mnie strzelał. Dowody: Ciężko do tej sytuacji przedstawić jakiekolwiek dowody. Coś od siebie: Nie spodziewałem się że Pan Proklin przyjmie to tak do siebie już nie popełnię takiego błędu oraz jeśli naprawdę to uraziło Pana Proklina to chciałem go za to przeprosić oraz proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji.
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 @Pawelkosa chodziłeś za mną z tymi animacjami dobre 10 minut, biegałeś za mną z tym środkowym palcem też dobrych pare chwil zanim zareagowałem. Jakiej reakcji się spodziewałeś? Zdejmę Ci bana, ale za to nakładam mute na miesiąc. Mute blokuje także możliwość korzystania z animacji. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi