Skocz do zawartości

MikiPilot ukarany przez Administracje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: MikiPilot

Nick osoby nakładającej kare:  Nie wiem (sprawa była mniej więcej 2 lata temu), więc napisałem Administracja.

Powód nałożenia kary:  Szczerze mówiąc nie wiele pamiętam, sprawa była mniej więcej 2 lata temu, wtedy dostałem szczątkowe informacje dot. mojego bana możliwe że chodziło o korzystanie z innego konta, jednak nie jestem pewny.

Krótki opis sytuacji:  Tak jak pisałem wyżej możliwe że chodziło o korzystanie z innego konta.

Dowody: -

Coś od siebie:  Chciałbym wrócić na serwer ze względu na znajomych, którzy wracają, a także tych którzy nie dawno zaczęli grać. Z tego co pamiętam na serwerze grało się na prawdę dobrze, w śród miłej i przyjemnej atmosfery do której bym chciał wrócić

Pozdrawiam
MikiPilot

• 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@MikiPilot chodziło o multikonta, jest to zakazane na serwerze.

Z racji na stosunkowo niewiele kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 60k przez miesiąc na kurierze

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Brak odpowiedzi/zainteresowania w apelacji zamykam i przenoszę do archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...